Slik gjør du
Frangipane
Visp romtemperert smør med sukker til det er lyst i fargen. Tilsett mandelmel, og så eggene, ett om gangen. Visp til en jevn røre. Tilsett soyamel og bokhvetemel.
Ha røren i en smurt og strødd paiform og stek den på 165 grader i 22 til 25 minutter. La den avkjøles i formen.
Sitronkrem
Kok opp sitronsaften sammen med skall og sukker.
Visp sammen eggeplommer og fløte i en annen liten gryte. Sil den varme sitronsaften ned i gryten med eggeplommer og fløte. Visp kraftig og sett gryten på komfyren på middels varme. Fortsett å vispe kraftig til røren koker opp, Ta gryten av platen med en gang det koker, fortsett å vispe i et halvt minutt. Avkjøl sitronkremen litt, og slå den over frangipanebunnen. Avkjøl.
Ha på vispet krem og jordbær.
Tips
Oppskrift: Frangipanemuffins