Slik gjør du
Rør ut vann og gjær. Tilsett all tørre ingredienser, elt godt sammen. Hev til dobbelt størrelse
Del deigen i to. Kjevle deigen litt avlang og tynn.
Skjær kyllingkjøttet i biter som brunes lett i stekepannen. Hakk løken, skjær soppen i biter og syltet gresskar i små terninger. Rist pinjekjernene i tørr panne.
NB: Viktig at fyllet ikke blir for flytende. Legg fyllet midt på den kjevlede deigen. Avslutt med osten på toppen.
Skjær opp deigen inn mot kanten av fyllet, slik at du får «frynser» som er en til to centimeter brede. Dette gjøres på begge sider. Brett «frynsene» over fyllet, annenhver gang fra hver side, så det blir et flettemønster.
Pensle på toppen med egg.
Stek på 225 grader i 20-25 minutter. Pizzaen kan gjerne hvile i 15 minutter før du skjærer den i biter.