Chicago deep pan pizza Er dette pizza eller pai? Eller en super mellomting? Dette er uansett en høy og sjelden saftig pizza fra Chicago med massevis av glad ost.
Pizza Margherita Denne klassiske pizzaen ble laget av Rafaele Esposito i 1890, og er oppkalt etter dronning Margherita av Savoy. Pizzadeigen må hvile over natten. Den lange hevetiden og høy steketemperatur er viktig for det endelige resultatet.
Pizza med chorizo Pizza hører helgen til, og kan varieres i det uendelige, med ulike type bunner, hvit eller rød pizzasaus, og ulike typer toppinger. I denne oppskriften er det bitte litt grovt mel i pizzabunnen. Dette gir den mer tekstur og den metter litt ekstra. Oppskriften rekker til to pizzaer.
Meksikansk turpizza Julie Kristin Folke-Olsen frå Kristiansund jobbar som kokk og brukar fritida på tur. Då har ho som regel med seg mat. Nokre gonger lagar ho det litle ekstra, som deilig turpizza.
Dessertpizza med rabarbra Dessertpizza er gøy og veldig godt. Gjør som italienerne og server pizza som dessert også.
Tareqs pizzadeig Tareq Taylors pizzadeig krever god tid. Lag deigen dagen før, aller helst to-tre dager før. Den blir bedre av å stå i kjøleskapet og modnes. Her får du to pizzadeig-varianter.
Pizza med kaldrørt saus En god pizza må ha en god tomatsaus. Kokk Tareq Taylor synes en kald røresaus er det absolutt beste, og dette er hans favoritt.
Pizza Margherita Denne mest klassiske av alle pizzaer skal ha blitt oppkalt etter den italienske dronningen Margherita i 1889. Pizzaen er enkel med få ingredienser, og stiller derfor høye krav til råvarene.
Vill vegetariansk urtepizza Å lage napolitansk pizza er et håndverk som krever øvelse. Her har du en grunnoppskrift på en frisk urtepizza. Ikke glem all den gratis smaken som er der ute i skogkanter og parker.