NRK Meny
Normal

Vinn billetter til Autofil tuning!

Den 22. april går Autofil Tuning-finalen av stabelen på Gardermoen Raceway, og du kan bli den heldige vinner av billetter til finalen.

Autofil Tuning i Rogaland
Foto: Jan Henrik Mo / NRK

Vi tenkte vi skulle være litt greie med dere, sånn siden det er påske og det snart nærmer seg tiden da man igjen kan kose seg på veien med taket nede - eller i det minste med vinduene åpne for oss som ikke har takløse biler.

Uansett. Lørdag 22. april trommer vi sammen til storstilt fest på Gardermoen Raceway. Da møtes finalistene fra vår Autofil Tuning-resie rundt om i landet til finale og alt skal festes til tape og sendes på TV i form av et Autofilprogram. Og du kan være med!

Enkelt spørsmål

Spørsmålet vi vil ha svar på er latterlig enkelt: Hvor mange biler møtes i Autofil Tuning-finalen?

Så det er bare å hive seg over tastaturet og sende oss en e-post til pitstop@nrk.no . Skriv "Autofil Tuning-konkurranse" i emnefeltet. Svaret, samt fullt navn, adresse og telefonummer fyller du inn i selve e-posten.

Det skulle vel ikke være så vanskelig? Vi trekker vinneren torsdag 20. april. Lykke til!

Kulturstrøm

 • FILMANMELDELSE: Isle of Dogs (5)

  «Isle of Dogs er muligens litt mørkere og mer melankolsk enn de fleste andre Wes Anderson-filmer, og den er full av undertekst om maktmisbruk og diskriminering.» Les hele anmeldelsen her.

  "Isle of Dogs"
  Foto: Twentieth Century Fox
 • Omstridt østerriker tilbake i Norge

  Den omdiskuterte Ibsenprisvinneren Peter Handke er tilbake på Nationaltheatret med sitt nye stykke «Kunsten å spørre eller Reisen til det sonore landet ». Handke ble møtt med demonstrasjoner utenfor teatret da han kom for å motta Ibsenprisen i 2014.

  Den østerrikske forfatteren og dramatikeren ble beskyldt for å bagatellisere serbiske krigsforbrytelser, og fordi han talte i begravelsen til tidligere president og folkemordtiltalte Slobodan Milosevic.

  Handke møtt av demonstranter.
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Årets vinnere av Gullrutens fagpris

  Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane», og «Grenseland» fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld. Se Rushprints fulle oversikt over vinnerne her:

  Laster Twitter-innhold