Urørtfinalist 4

MANHEADS - DEMONIZER

Beintøft fra Os Rock City, der stoner møter høyoktan i en endeløs frontkollisjon. ”Demonizer” er hard som stein, seig som harpiks og heit som en jævla ørken.

Manheads (Foto: Tina Bøe)

Tre menn og en gutt fra Os i Hordaland banker ut beinhard stonerrock.

I uke 48 var Manheads Ukas Urørt, og da hadde Urørt følgende å si: "Demonizer befinner seg midt i veikrysset der stoner- møter høyoktan-rock i en endeløs frontkollisjon. Hardt som stein og seigt som harpiks - Dette er en skitten energibombe det spruter herlig testosteron av".

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Filmer mer tilgjengelige i 2021

  Warner Bros opplyser torsdag at de i 2021 kommer til å gjøre nye filmer tilgjengelige både på kino og på strømmetjenesten HBO Max samme dag, melder New York Times. Tiltaket innføres etter at kinoer har måttet stenge som følge av pandemien.

  Filmplakat i Hollywood.
  Foto: Valerie Macon / AFP
 • Dialektpris til Victor Sotberg

  YouTubar og programleiar Victor Sotberg frå Steinkjer har vunne Dialektprisen 2020. Prisen blir kvart år delt ut av Norsk Målungdom. – Det betyr heilt sjukt mykje for meg. Ikkje berre fordi eg er veldig stolt over mi trønderske dialekt, men fordi eg er glad i dialektar sånn generelt, seier 29-åringen til Norsk Målungdom.

  Victor Sotberg debuterer som artist med BlimE-låta 2020
  Foto: Svend Even Hærra / NRK
 • Operaen strømmer gratis i desember

  Den Norske Opera & Ballett får ikke ha publikum i salen, men strømmer opera, ballett og konsertopplevelser gratis fra lørdag 12. desember med premiere på Barberen i Sevilla.