Urørtfinalist 1

JONES NIELSEN - TT

Sofistikert pop med en sunn porsjon vanvidd. Jones hopper et par skritt til siden fra moderbandet Kakkmaddafakka og leverer spretten pop med et lunefult glis. Tramping i klaveret, sjonglering med sjangre og pur glede.

Jones Nielsen (Foto: Kari Tønseth)

Jonas Nielsen er til vanlig fast medlem i Kakkmaddafakka, men hopper noen byks bort fra musikken til moderbandet. Bergenseren parrer pur pop med surrealisme og ender opp med låta TT.

I uke 14 var Jones Nielsen Ukas Urørt, og da hadde Urørt følgende å si: "Fra Bergensvåren kommer nok et friskt poptilskudd. Med tradisjonell (surf)basseng og harmonisk piano - men også en smule galskap innimellom, er dette sofistikert pop som mange kan like. Jones Nielsen fører ånden frå Kakkmaddafakka godt videre på denne ukas urørte låt: TT."

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Ny serie om Lisbeth Salander

    Amazon holder på å utvikle en helt ny TV-serie som følger karakteren Lisbeth Salander fra de såkalte Millennium-bøkene, melder Variety. Prosjektet kalles «The Girl With The Dragon Tattoo» i likhet med den amerikanske tittelen på boken til Stieg Larsson. Den planlagte serien skal bygge på en helt nyskrevet historie, som setter Lisbeth Salander i en nåtidig ramme hvor hun er omgitt av nye karakterer.

  • Cirque de Soleil reddes fra konkurs

    Det verdenskjente nysirkuset Cirque du Soleil blir reddet fra konkurs. Hjemprovinsen Quebec trår til med et kriselån på opptil 200 millioner dollar. Cirque du Soleil fra Canada har blitt hardt rammet av koronautbruddet 44 forestillinger over hele verden er avlyst og i alt 4.679 ansatte, 95 prosent av staben, er permittert.

    Cirque
    Foto: Cirque de Soleil