Hopp til innhold

Live i kveld

I kveld kl. 20 starter Jonas Fjeld sin nye turné med amerikanske Chatham County Line direkte her på nrk.no!

Jonas Fjeld
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Jonas Fjeld og Chatham County Line
Foto: Promo

Nett-tv: Se Jonas Fjeld-konserten her i kveld klokka 20!

Les også: Jonas satser igjen

Nett-tv: Jonas Fjeld satser igjen

Jonas Fjeld og amerikanske Chatham County Line har lagt starten på sin nye turné til P1-scenen.

Jula 2005 fikk Jonas Fjeld besøk av amerikanske Chatham County Line , et heidundrende bluegrassband med en moderne rock n'roll innstilling til musikken.

På norgesturné

Nå har romjulskonsertene i Drammen teater blitt til plate, og i perioden 7. til 30. mars drar Jonas Fjeld og Chatham County Line på turné rundt om i Norge.

De som har opplevd denne gjengen live er fulle av lovord - og dersom DU er blant de heldige- kan du være blant publikum på turnépremieren i NRKs Studio 19 i Oslo tirsdag 6. mars.

Konserten sendes direkte i Kveldsåpent på NRK P1. Det blir også gjort tv-opptak av konserten i regi av Country Jukeboks på NRK2, som også kan sees og høres direkte i vår nett-tv her på nrk.no.

 

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters