NRK Meny
Normal

Tregt Kiss-salg

Trønderne er som vanlig trege. Til nå er under halvparten av billettene til Kiss-konserten solgt.

Kiss

Kiss kommer til trøndelag for første gang 8. juni, men salget av billetter går tregt.

Foto: Chris Pizzello / Scanpix/AP
Lerkendal Park

Kiss-konserten skal arrangeres i det nye konseptet Lerkendal Park, utenfor Lerkendal stadion.

Foto: RBK

Nok en gang får vi bekreftet myten; trøndere er trege. I slutten av november 2009 ble det kjent at rockebandet Kiss kommer med showet «Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom» til Lerkendal Park 8. juni.

For første gang skal de sminkede rockerne stå på en scene i Trøndelag.

Under halvparten

Over fire måneder senere er under halvparten av billettene solgt.

- Trønderne er trege og det er jo ikke noe nytt, men jeg vet ikke hvor mye vi skal bruke på å informere. Og jeg tror ikke det er der det ligger heller, at de ikke vet, forteller en litt oppgitt Kristin Svendsen hos arrangøren Live Nation .

Konsertområdet utenfor Lerkendal stadion skal i utgangspunktet ta 20.000 publikummere. Til nå er det bare solgt ca. 9.500 billetter til konserten.

Live Nation er relativt ferske som konsertarrangører i Trøndelag, men ved tidlige anledninger har billettsalget til slutt blitt bra.

- Må våkne snart

- Vi har ikke gjort det så mye i Trøndelag. Men både Ozzy Osbourne og Iron Maiden ble bra til slutt, og Elton John fungerte greit. Men også da tok det tid å få solgt billettene.

Fire dager etter konserten i Trondheim, den 14. juni spiller bandet i Oslo, der de har hatt konserter mange ganger tidligere. Til dette arrangementet har Live Nation allerede solgt over 10.000 av de 12.000 billettene.

- Vi håper trønderne våkner snart og kjøper billetter, sier Kristin Svendsen.

VIDEO: Kiss spilte på det tyske tv-showet «Wetten, dass..?»