NRK Meny
Normal

Stort, større, MGPjr

 Nå har et kjempeteam fra NRK ankommet Oslo Spektrum. Det er tre digre trailere med... Jeg vet ikke hvor mange folk.... Det gjør ikke saken værre at trailerne står parkert inne, bak scenen på Oslo Spektrum, her er alt digert!

Mariama og trailer.
Foto: Jacob Krogvold

 

 

 

Mariama bak scenen

Kan jeg hjelpe til med noe?

Tenk at de faktisk arbeider inne i de trailerene da. Ekte trailere! Her er det fullt av lydcrew, lyscrew, kameracrew, kabelcrew og andre crew som jeg ikke aner hva gjør.

 

 

Mariama i greenroom

Her skal artistene sitte mens de venter på tur

Foto: Jacob Krogvold

Ellers har artistene øvet på scenen med dansere, kamera og lydplugger (eller hva det heter) i ørene. For første gang har de satt bena på den enorme scenen i Oslo Spektrum, og de fleste syntes faktisk at det var lettere å øve med ni kameraer i den store salen enn i det lille øvingsrommet.Jeg tror vi har å gjøre med noen store naturtalenter!

 

 

Mariama med kamera

Jeg tar ansvar. Skal noe bli gjort skikkelig er det best å gjøre det selv.

 

 

Tomme tribuner?

Hvor er alle folka? Har ingen tenkt å komme?

Med andre ord har det vært full rulle, og jeg gleder meg SYKT til lørdag, og det vet jeg at artistene gjør også.

 

 

Martin og Johannes

Johannes får en propp i øret, martin gleder seg til det blir hans tur.

 

 

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix