Tomine Harket topper norsk hitliste

Sammen med Alan Walker topper Tomine Harket Norges offisielle hitliste 33 år etter at faren Morten Harket i a-ha gjorde det for første gang, skriver VG. Duoen gikk rett til topps i sin første uke på VG-lista med singelen «Darkside», og danker ut Mads Hansens «Sommerkroppen», som har toppet lista i åtte strake uker. – Det er ikke alltid like lett å bare bli omtalt som «datteren til Morten Harket». Jeg vil bli kjent for det jeg gjør selv, sier Tomine Harket til avisen. Se også VG-lista topp20 fra Rådhusplassen.

Tomine Harket
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Kulturstrøm

 • Musikkprodusent Martin Birch er død

  Den britiske musikkprodusenten Martin Birch er død, skriver Whitesnake-vokalist David Coverdale på Twitter. Birch har produsert album for blant annet Fleetwood Mac, Black Sabbath, Deep Purple, Whitesnake og Iron Maiden. Birch ble 71 år gammel.

  Laster Twitter-innhold
 • Tottori suser forbi Knerten

  «Knerten og sjøormen» har regjert på toppen av kinolisten helt siden premieren 3. juli. Men etter helgen må den se seg slått. Nykommeren «Tottori. Sommeren vi var alene» går nemlig rett til topps etter helgens visninger. Totalt har 5 891 publikummere funnet veien inn i salen for å se Arild Østin Ommundsen og Silje Salomonsens ferske film (NTB).

  Vega (Vega Østin) og Billie (Billie Østin) blir avhengige av hverandre i «Tottori! Sommeren vi var alene»
  Foto: Norsk Filmdistribusjon/Chezville AS