Tok med seg «blind date» i studio

I hvert program av «Tweet4Tweet» får gjestene i oppgave å ta meg seg noe de har funnet på Internett. Stand up-komiker Lars Berrum tok med seg Silje fra Sukker.no.

Video Blind date på Tweet4Tweet

Blind date på Tweet4Tweet

– Jeg er ikke så god på nettsamfunn som Twitter og Facebook. Men nettdating bruker jeg litt tid på, innleder Lars Berrum med i kveldens «Tweet4Tweet» når han skal fortelle hva slags godbit han har funnet på nettet i uken som har gått.

25-åringen er en av gjestene i sesongens siste program, og overrasker de øvrige gjestene med å presentere bodøjenta og nettdaten Silje, som gjennom hele programmet må sitte på en krakk bak programleder Jenny Skavlan. (Se klipp øverst i artikkelen!)

Les også: Twitrer om naken tegneseriefigur

Fikk litt sjokk

Overfor NRK.no bekrefter Berrum at det var snakk om en ekte «blind date».

– Vi hadde chattet litt på Sukker.no i forkant, før jeg ba henne med på en «Tweet4Tweet»-date. Så hun ble ikke lurt med, men hun fikk nok litt sjokk da hun skjønte at hun skulle sitte bak oss i studio gjennom hele sendingen, forteller Berrum.

Les også: Uvitenskapelig nettdating

Han ønsker ikke si noe mer om daten annet enn at «hun heter Silje, er fra Bodø og cirka 23 år gammel». Og at selv om hun skal ha gitt uttrykk for at han «klarte seg bra» i programmet, skal det ikke være snakk om kjærlighet i luften.

– Vi holder fortsatt kontakten, men det er nok ikke snakk om de store følelsene her, innrømmer komikeren.

Les også: Nettflørter mest på søndager

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lars Berrum på sukker.no

Lite tekst, men et bilde som sier alt, er Berrums beskrivelse av sin egen profil på nettdatingsiden Sukker.no.

Foto: Skjermdump

Blind date på radio

Selv om det ikke ble klaff denne gangen, har imidlertid den noe utradisjonelle «blind daten» gitt mersmak for 25-åringen.

– Ja, erru gæærn. Jeg elsker å møte folk på denne måten. Jeg gjorde det samme med en annen «blind date» direkte på P3 i fjor sommer, avslører han – men medgir samtidig at det sannsynligvis ikke er på denne måten han kommer til å treffe den store kjærligheten.

Les også: - Menn blir lurt mest

Synes de passet sammen

Jenny Skavlan

Programleder Jenny Skavlan hadde sansen for Lars Berrums blind date-stunt.

Foto: Grøtt, Vegard / SCANPIX

Programleder Jenny Skavlan synes det var tøft gjort av Silje å stille opp på denne måten.

– Jeg er fan av å dra digitale ting ut i den analoge verden. Her tar vi digitale fenomener og gjør om til kjøtt og blod, og jeg synes det var veldig gøy å se deres første møte, sier Skavlan, og legger til:

– Hadde jeg vært Lars, ville jeg gått «all in»!

Medprogramleder Øivind Vogt i «Tweet4Tweet» synes det er synd at det ikke ble noe mer ut av TV-daten.

– Hun virket veldig interessert, og personlig synes jeg de så ut som en bra match. Men så vidt jeg skjønner ble det ikke noen date etterpå, sier Vogt til NRK.no.

– Kunne du tenke deg å gjøre noe lignende?

– Nei, jeg tror jeg kanskje hadde fått litt dårlig samvittighet av at hun bare måtte sitte i bakgrunnen og se på.

Sesongens siste «Tweet4Tweet» sendes på NRK3 torsdag kveld klokken 22.35.

Kulturstrøm

 • Karl Lagerfeld er død

  Moteskaparen Karl Lagerfeld er død, det melder franske aviser. Han vart 85 år gammal. Han vart fødd i Tyskland og starta si karriere innan mote i Paris på 1950-talet.

  Karl Lagerfeld
  Foto: Joel Ryan / Ap
 • Opptrer live på Oscar

  Adam Lambert, tidligere deltaker på American Idol, skal opptre sammen med Queen under Oscar-prisutdelingen 24. februar, skriver NBC. Det var Oscar-akademiet som først sendte ut meldingen på Twitter. Filmen «Bohemian Rhapsody», som er biografien om Queens frontfigur Freddy Mercury, er nominert til fem priser. Lambert har også tidligere opptrådt med Queen.

  Adem Lambert og Queen
  Foto: Balazs Mohai / AP
 • Gir ut album

  22. mars – to dager etter det som ville vært Yoko Onos og John Lennons 50-års bryllupsdag, nyutgis parets «Wedding Album», også det fra 1969. Nyheten om utgivelsen kom 18. februar, på Onos 86-årsdag. «Unfinished Music No. 3: Wedding Album» var parets tredje eksperimentelle, musikalske platesamarbeid og er kalt en av de mest bemerkelsesverdige utgivelsene på 1960-tallet. (NTB)

  LENNON ONO BED-IN AMSTERDAM
  Foto: NTB Tema