Timmo

Timmo er 14 år, bruker fritida på å danse finsk tango på farens tangoinstitutt. Han må passe på føttene sine, og kan ikke delta aktivt på fotballbanen. Yndlingsuttrykk; Føttene er familiens framtid.

Timmo
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Jeg heter Timmo, 14 år og går i 9A på Hasle skole. Det går greit på skolen, bortsett fra i gym. Skulle tro at gym læreren bare vet om en ting som er mulig å drive med i gym timene, fotball! Det verken gidder jeg eller kan jeg være med på. Jeg må passe på føttene mine ! Egentlig er jeg kjempesprek, for jeg danser finsk tango på et høyt nivå! (faren min er finsk og instruktør i finsk tango).

Jeg kan bli verdensmester i tango tror faren min, det tror jeg også. Derfor kan jeg ikke drive på å ødelegge føttene mine på fotball!

Timmo

Har du lyst til å pusse tangoskoa mine?

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Føttene er familiens framtid; det er mottoet i vår familie som består av to tangodansere og en fotterapeut. 

Favorittmusikk: Finsk tango selvfølgelig
Favoritt filmer: I hired a contract killer og Populærmusikk fra Vittula

Møt Timmo

Kulturstrøm

 • Seriemorder på kinotoppen

  Den nye «Halloween»-filmen dro inn 77,5 millioner dollar åpningshelgen. Det holdt til førsteplass på kinotoppen. Filmen har også den beste åpningen for en film med en kvinne på over 55 år i hovedrollen, og rekorden for filmer i denne skrekkserien. «Halloween» er en direkte oppfølger til John Carpenters klassiske film fra 1978 (NTB)

  Jamie Lee Curtis
  Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix
 • Åpen om narkotikamisbruk

  I podkasten «Mandag hele året» om DumDum Boys er programleder Espen Thoresen åpen om sitt eget dopmisbruk når han intervjuer vokalist Kjartan Kristiansen. – Det ville vært urettferdig hvis Kjartan skulle stått igjen alene som misbruker, sier han til Spillerom på NRK Radio. – Jeg var ikke like langt ute som Kjartan, men jeg var også en misbruker. Dette er en subjektiv dokumentar, da må jeg bli med og ta støyten. I rettferdighetens navn.

  Espen Thoresen
  Foto: Marte Solbakken
 • Prisheder for Louis-Dreyfus

  Vi kjenner henne ikke minst som Elaine i «Seinfeld». Julia Louis-Dreyfus' humorkarriere strekker seg over flere tiår, og nå har hun fått en høythengende pris for innsatsen. Komiker, produsent og skuespiller Julia Louis-Dreyfus kan nemlig sette den fine Mark Twain-prisen på peishylla. Prishederen fant sted søndag med en TV-sendt fest på Kennedy Center i Washington, melder TT. – Hun var magisk. Jeg tror ikke serien ville blitt en så stor suksess uten henne, sa Jerry Seinfeld foran søndagens prisheder. (NTB)

  Julia Louis-Dreyfus
  Foto: Owen Sweeney / AP