Tid for Tænnis

Hun er bergenser, men hevder hun er grei for det. Ingvild Wedaa Tennfjord er journalist, har jobbet lenge med teater, både som instruktør og skuespiller, har bakgrunn som bartender, kelner, omsorgsarbeider og budeie. Nå kåserer hun i Norgesglasset.

Ingvild Wedaa Tennfjord
Foto: Linda Næsfeldt

Hør: De siste kåseriene fra Ingvild Wedaa Tennfjord

Ingvild Wedaa Tennfjord ble født i 1977, og er utdannet journalist fra Volda og har arbeidet for Bergens Tidende, Sunnmørsposten, Dagens Næringsliv, Magasinet i Dagbladet og nå i KK. Før hun ble journalist hang hun på universitetet en stund.

Ingvilds mor driver en musikk- og dramaskole i Bergen, så en obligatorisk del av barndom hennes var å spille teater, synge i kor og som hun selv sier: "lide meg igjennom fiolin-, piano- og fløytetimer".

Et rykte går om at hun fremdeles kan steppe etter en kort, men hektisk karriere som kaptein for de steppende reinsdyrene i Per Asplins udødelige musikal "Putti Plutti Pott".

På denne siden kan du høre kåseriene hennes etter hvert som de blir sendt i Norgesglasset.

Hør: De siste kåseriene fra Ingvild Wedaa Tennfjord

Norgesglasset NRK P1

Kulturstrøm

 • Norges dyreste bok er verdt 2 mill

 • Patruljerte på Facebook

  Fem personer har fått bøter etter at to politibetjenter fra Trondheim «patruljerte» på Facebook i ledige stunder, skriver Adresseavisen. I flere grupper ble det solgt alkohol og tobakk, og politiet satte seg et mål om at gruppene skulle opphøre.

 • Slutt på pausen fra Ocean

  Det har gått tre år siden Frank Ocean ga ut sitt siste album. Nå har hiphopartisten sluppet en ny singel, «DHL», skriver CNN. Låten er den første han har gitt ut siden han kom med «Moon River» med Audrey Hepburn i februar 2018. Sist han ga ut et album var i 2016. Da gikk «Blonde» rett inn på førsteplassen på Billboard-listen (NTB).

  Frank Ocean
  Foto: ANDREW KELLY / Scanpix/Reuters