Tid for Tænnis

Hun er bergenser, men hevder hun er grei for det. Ingvild Wedaa Tennfjord er journalist, har jobbet lenge med teater, både som instruktør og skuespiller, har bakgrunn som bartender, kelner, omsorgsarbeider og budeie. Nå kåserer hun i Norgesglasset.

Ingvild Wedaa Tennfjord
Foto: Linda Næsfeldt

Hør: De siste kåseriene fra Ingvild Wedaa Tennfjord

Ingvild Wedaa Tennfjord ble født i 1977, og er utdannet journalist fra Volda og har arbeidet for Bergens Tidende, Sunnmørsposten, Dagens Næringsliv, Magasinet i Dagbladet og nå i KK. Før hun ble journalist hang hun på universitetet en stund.

Ingvilds mor driver en musikk- og dramaskole i Bergen, så en obligatorisk del av barndom hennes var å spille teater, synge i kor og som hun selv sier: "lide meg igjennom fiolin-, piano- og fløytetimer".

Et rykte går om at hun fremdeles kan steppe etter en kort, men hektisk karriere som kaptein for de steppende reinsdyrene i Per Asplins udødelige musikal "Putti Plutti Pott".

På denne siden kan du høre kåseriene hennes etter hvert som de blir sendt i Norgesglasset.

Hør: De siste kåseriene fra Ingvild Wedaa Tennfjord

Norgesglasset NRK P1

Kulturstrøm

  • Koronavirus stopper Skarsgårdfilm

    Familien Skarsgård og den kinesiske regissøren Ran Huang har jobbet med «What Remains» i over seks år. Nå stoppes innspillingen neste uke. Filmplanene legges på is på grunn av akutt pengemangel hos de kinesiske samprodusentene. Koronaviruset gjør at billettsalget på kino stuper.

    Stellan Skarsgård i Drivkraft
    Foto: NRK