Tid for Tænnis

Hun er bergenser, men hevder hun er grei for det. Ingvild Wedaa Tennfjord er journalist, har jobbet lenge med teater, både som instruktør og skuespiller, har bakgrunn som bartender, kelner, omsorgsarbeider og budeie. Nå kåserer hun i Norgesglasset.

Ingvild Wedaa Tennfjord
Foto: Linda Næsfeldt

Hør: De siste kåseriene fra Ingvild Wedaa Tennfjord

Ingvild Wedaa Tennfjord ble født i 1977, og er utdannet journalist fra Volda og har arbeidet for Bergens Tidende, Sunnmørsposten, Dagens Næringsliv, Magasinet i Dagbladet og nå i KK. Før hun ble journalist hang hun på universitetet en stund.

Ingvilds mor driver en musikk- og dramaskole i Bergen, så en obligatorisk del av barndom hennes var å spille teater, synge i kor og som hun selv sier: "lide meg igjennom fiolin-, piano- og fløytetimer".

Et rykte går om at hun fremdeles kan steppe etter en kort, men hektisk karriere som kaptein for de steppende reinsdyrene i Per Asplins udødelige musikal "Putti Plutti Pott".

På denne siden kan du høre kåseriene hennes etter hvert som de blir sendt i Norgesglasset.

Hør: De siste kåseriene fra Ingvild Wedaa Tennfjord

Norgesglasset NRK P1

Kulturstrøm

 • Nye mangfolds-emojier

  Apple og Google offentliggjorde rundt 70 nye emojier hver på verdens emojidag. Begge teknologigigantene utvider antallet symboler som viser mangfold. I Apple sine nye varianter av emojier som viser kjærestepar, kan folk selv velge hudtoner og kjønn.

  Nye emojier lansert av Apple
  Foto: Apple / AP
 • Ny Charles Manson-dokumentar

  I «Manson’s Bloodline» gjør barnebarnet til kultlederen og seriemorderen, Jason Freeman, et forsøk på å forstå sin egen historie. Dokumentaren kommer Viaplay i august, skriver Medier24. På samme tid kommer sesong to av David Finchers «Mindhunters»-serie på Netflix, som vil handle om Charles Manson, skriver IndieWire.

  Charles Manson eskorteres til rettsalen i 1969
  Foto: Anonymous / AP
 • Klesmerker blir 100% bærekraftige

  Klær fra Zara vil bli laget helt og fullt av bærekraftige materialer fra 2025, melder eieren Inditex. Det gjelder også de andre merkene til selskapet: Zara Home, Massimo Dutti and Pull&Bear, skriver The Guardian.