Hopp til innhold

Tid for påskespill

Påsketid er spilletid og på Spiller.no finner du de beste gratisspillene.

Dataspillmesse CES Las Vegas
Foto: Paul Sakuma / AP

Galactic Gravity Golf

Spill mini-golf mellom jordkloder og sorthull. Ta i bruk gravitasjonen for å treffe målet og prøv å samle opp poeng underveis.

Spill Galactic Gravity Golf

Galactic Gravity Golf
Foto: spiller.no

Fancy Pants

The Fancy Pants Adventure World 2 er et platformspill med en historie av det litt useriøse slaget. Etter at en kanin stikker av med iskremen din, må du løpe igjennom en labyrint som overrasker hele tiden. Om du vil ha en da mer av denne underlige verdenen anbefales første utgave av spillet, som selvfølgelig heter The Fancy Pants Adventure World 1 og er søkbar på din nærmeste søkemotor.

Spill Fancy Pants 2 her

The Fancy Pants Adventure World
Foto: spiller.no

Shift

Flytt på vegger, gå i taket og skift gravitasjonen. Shift er et platformspill hvor du må løse hvert eneste brett som et pusslespill. Du blir plutselig kastet ut i de gåtefulle brettene, og etter hvert lærer du litt mer om stemmen som følger deg igjennom brettene. Det hele kan minne litt om Portal, i en nedskalert utgave, men det er allikevel originalt og utfordrende.

Spill Shift her

Shift game
Foto: spiller.no

Cortex Command

Ute i krigen finnes ikke nåde og i Cortex Command får du kontrollen over roboter på slagmarken. Du befinner deg i en fremtid der robotkrigere dominerer slagmarken og ved hjelp av telepati styrer du dine undersåtter fremover. Ta kontrollen over jorda i dette klassiske arkadespillet.

Last ned Cortex Command her

Cortex Command
Foto: spiller.no

Echoes

Ja, det ser ut som Asteroids, det fungerer som Asteroids og det er like morsomt som Asteroids. Hva er bedre enn å gi en klassiker en visuell oppgradering? Echoes har i tillegg lagt til litt nye funksjoner og gjør den gode gamle opplevelsen enda bedre. Høy fart, masse action og fargerik grafikk gjør Echoes en flott spillopplevelse.

Last ned Echoes her

Echoes
Foto: spiller.no

Façade

Ta del i en interaktiv verden, hvor du møter personer som reagerer, føler og svarer deg på dine handlinger. Façade er et sosialt spill, hvor du får møte digitale personer som lever et eget liv på lik linje med alle oss andre i den virkelig verden. Dette er en spennende opplevelse.

Last ned Facade her

Facade
Foto: spiller.no

Orsinal

Dette er slettes ikke et spill, men mange! Her kan du finne over 50 små spill som passer om du trenger et lite avbrekk fra påskesola. Alt fra dykking og kattelek til romskip og vaskebjørner.

Spill Orsinal her

Orsinal
Foto: spiller.no

Kulturstrøm

  • Gérard Depardieu stilles for retten i overgrepssak i oktober

    Skuespilleren Gérard Depardieu anklages for seksuelle overgrep og stilles for retten i oktober, opplyser fransk påtalemyndighet.

    Depardieu ble mandag løslatt etter å ha blitt avhørt om angivelige seksuelle overgrep, opplyser skuespillerens advokat. Skuespilleren nekter selv for å ha gjort noe galt.

  • ABBA-Benny lagar jinglar til svensk P2

    ABBA-veteranen Benny Andersson har komponert lydlogoar til den svenske radiokanalen P2, melder Sveriges Radio.

    – Eg har laga 37 forskjellige forslag for å sjå om hansken passa, seier komponisten og musikaren til kanalen.

    Jinglane er spelt inn saman med Sveriges Radios Symfoniorkester, og Andersson er sjølv med på piano.

    Dei nye lydsnuttane blei tekne i bruk måndag.

    Benny Andersson
    Foto: Alberto Pezzali / AP