Hopp til innhold

Siste oppdrag

Leiemorderen Mr. Smith er på vei til fjerntliggende Oslo for å utføre sitt siste oppdrag. Men å være en vellykket leiemorder kan til syvende og sist by på overraskelser.

Siste oppdrag
Foto: Colorbox

Å være leiemorder er ingen enkel geskjeft. Du må være skruppelløs, rask og villig til å forflytte deg hvor som helst hvor du blir tildelt et offer.

Mr. Smith er på vei til Oslo for å utføre sitt siste oppdrag, Maria Tofte. Etter det er bonusen en ferieøy i et godt klima og en fet bankkonto. Gammel krigsveteran som han er, har han ingen vanskeligheter med å utføre drapene. Som bøddel må han stadig være på vakt og være lynrask og slu.

På vei til sitt siste stevnemøte med døden som følger, husker han sitt første offer på en benk, i en park i New York. Idet han drepte møtte han et blikk som syntes å kjenne ham igjen. Virksomheten bringer alltid med seg en usikkerhet. Hvorfor skulle ikke tjuende gang bli den siste suksessen i karrieren?

Siste oppdrag er skrevet av Ørjan Nordhus Karlsson og har premiere i Krimtimen, søndag 24. juni kl. 14.03, reprise samme dag kl. 23.03, og i Verdt å lese samme søndag kl. 07.30 og 19.03.

Lest av: Nils Jørgen Kaalstad
Produsent: Helge Andersen
Lyd: Arne BarcaKulturstrøm