NRK Meny
Normal

Siste frist for by:Larm-påmelding

Skandinavias største musikkbransjefestival nærmer seg. Ikke sendt inn demo enda? Da bør du få ut fingeren.

Cyaneed på by:Larm 2008. Foto: Tom Øverlie/NRK P3
Foto: Tom Øverlie / NRK

Da forrige by:Larm slapp de 40 første bandene var hele 32 av disse "gamle" kjenninger fra Urørt. Det skjer mye spennende på Urørt og under vannskorpen i norsk musikkliv om dagen. by:Larm er landets største utstillingvindu mot den nasjonale, så vel som internasjonale musikkbransjen.

Frist 20. september

Påmelding på bylarm.no

by:Larm 2009 avholdes i Oslo fra 19-21. februar. Festivalen har siden starten fungert som springbrett for flere norske og nordiske band. Med nærmere 1500 påmeldte hvert år og et stadig større presseoppbud har festivalen nå rukket å bli en av de viktigste og største av sitt slag i Skandinavia.

Første band ut

Nylig slapp by:Larm de første ti bandene. Også her er urørtband godt representert, blandt annet finner vi norskspråklige Fjorden Baby! som nylig ble playlistet på P3, samt Freddy & The Casuals som spilte på Urørt Underwood-scenen på Norwegian Wood.

Norske band så langt:

Fjorden Baby!

Freddy & The Casuals

Einar Stray

Major Parkinson

Rockettothesky

Tønes

Kulturstrøm

  • Lei av «trist gut»-stempel

    James Blake har alltid vore kjent for å uttrykkje store kjensler, men no har artisten sett seg lei av å alltid bli stempla som ein «trist gut» kvar gong han snakkar om kjenslene sine. I helga posta han ein tweet der han tar eit oppgjer med det han skildrar som «eit usunt og problematisk uttrykk».

    Laster Twitter-innhold