Hopp til innhold

Siste frist for by:Larm-påmelding

Skandinavias største musikkbransjefestival nærmer seg. Ikke sendt inn demo enda? Da bør du få ut fingeren.

Cyaneed på by:Larm 2008. Foto: Tom Øverlie/NRK P3
Foto: Tom Øverlie / NRK

Da forrige by:Larm slapp de 40 første bandene var hele 32 av disse "gamle" kjenninger fra Urørt. Det skjer mye spennende på Urørt og under vannskorpen i norsk musikkliv om dagen. by:Larm er landets største utstillingvindu mot den nasjonale, så vel som internasjonale musikkbransjen.

Frist 20. september

Påmelding på bylarm.no

by:Larm 2009 avholdes i Oslo fra 19-21. februar. Festivalen har siden starten fungert som springbrett for flere norske og nordiske band. Med nærmere 1500 påmeldte hvert år og et stadig større presseoppbud har festivalen nå rukket å bli en av de viktigste og største av sitt slag i Skandinavia.

Første band ut

Nylig slapp by:Larm de første ti bandene. Også her er urørtband godt representert, blandt annet finner vi norskspråklige Fjorden Baby! som nylig ble playlistet på P3, samt Freddy & The Casuals som spilte på Urørt Underwood-scenen på Norwegian Wood.

Norske band så langt:

Fjorden Baby!

Freddy & The Casuals

Einar Stray

Major Parkinson

Rockettothesky

Tønes

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.