Silver slipper sitt tredje

Nesten tre år er etter «World Against World» kommer oppfølgeren.

Silver

Silver slipper sitt tredje album «Wolf Chasing Wolf» mandag 15. september.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

Silver: «Wolf Chasing Wolf»

Silvers nye album: «Wolf Chasing Wolf».

Foto: Albumcover

På sitt tredje album har Silver latt seg inspirere av det nittende århundrets russiske og tyske filosofer og poeter, som møtte sitt endelikt enten av syfilis eller de drakk seg i hjel.

Mye tid i studio

Det har gått to og et halvt år siden «World Against World», og mandag er det altså klart for slippet av den nye platen «Wolf Chasing Wolf».

Bandet har brukt mye tid i studioet, og samtidig som de har vært tro mot sitt musikalske avtrykk har de også latt seg inspirere av nittitallshardcore og drysset litt metal over det hele.

To nye medlemmer

Besetningen har også forandret seg litt siden sist. Øyvind Kaasa har blitt med på gitar, og bandets rutine har blitt ytterligere styrket ved at Jonas Thire, som tidligere spilte i Amulet, har satt seg ved trommesettet.

Silver legger også ut på turné i forbindelse med plateslippet. I tillegg til en turn rundt i Europa, tar de også en tur til forskjellige kriker og kroker rundt om i Norge.

Kulturstrøm

 • Operasanger innlagt på sykehus

  Operasangeren Plácido Domingo er innlagt på sykehus i Mexico etter at han forrige uke fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter 79-åringens talsperson til CNN. – Han har det bra og behandlingen virker, sier talspersonen.

 • Artisten John Prine i respirator

  Tilstanden er kritisk for den amerikanske låtskriverlegenden og artisten John Prine som er i respirator med korona-symptomer. 73-åringen ble ifølge familien innlagt på sykehuset torsdag etter å plutselig ha fått symptomer på kornavirus.

 • NRK-profil vant «Farmen Kjendis»

  Oppfinner og NRK-profil Erik Alfred Tesaker stakk av med seieren i den avgjørende duellen mot sanger og skuespiller Mia Gundersen i søndagens finale av TV 2-programmet «Farmen Kjendis». I den siste duellen måtte de to opp i en kunnskapstest.

  Oppfinneren, Erik Alfred Tesaker
  Foto: Thomas Kvitvik / NRK

Flere kulturnyheter