Hopp til innhold

Se Tommy spy

Her er en liten smakebit fra neste Autofilsessong. Tommy Rustad flyr, spyr og kjører BMW M6.

Tommy Rustad i dårlig form
Foto: NRK

SE KLIPPET FRA MESSA: Tommy flyr - og spyr

For å si det rett ut. Tommy Rustad og en gal og akrobatisk bergenser i et glidefly er en dårlig kombinasjon. Det fikk publikumet som overvar Autofilshowet på årets Autofilmesse oppleve.

For i et show der Jan Erik Larssen og Tommy Rustad så tilbake på de to siste sesongene og viste bakomklipp, var det framblikket mot neste sesong publikum så ut til å like best.

Jan Eriks revange

Autofilgjengen er allerede godt i gang med innspillingen til neste sesong, og til våren blir det jubileumssending. Da sendes nemlig program nummer 100.

Dette måtte gjøres stas på, og Jan Erik bestemte seg for å ta igjen for alle de gangene Tommy har skremt ham.

Dermed ble det Tommy som for anledningen måtte være passasjer, en rolle han i følge Jan Erik er litt ukomfortabel med. Etter å ha sett showet på Autofilmessa er det nok flere som er enige med ham i det. 

 

Autofilshowet
Foto: Jan Henrik Mo / NRK

En etterlengtet kjøretur

De som tok turen innom bilmessa fikk overvære flere spennende filmklipp, og ett til må vi ta med her.

Endelig har nemlig Tommy og Jan Erik testet BMW M6. Og såpass reale er vi, at vi spanderer en liten smakebit på dere i de tusen hjem også. Resten kommer på TV til våren!

SE KLIPPET FRA MESSA: Tommy flyr - og spyr

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters