Se Tommy spy

Her er en liten smakebit fra neste Autofilsessong. Tommy Rustad flyr, spyr og kjører BMW M6.

Tommy Rustad i dårlig form
Foto: NRK

SE KLIPPET FRA MESSA: Tommy flyr - og spyr

For å si det rett ut. Tommy Rustad og en gal og akrobatisk bergenser i et glidefly er en dårlig kombinasjon. Det fikk publikumet som overvar Autofilshowet på årets Autofilmesse oppleve.

For i et show der Jan Erik Larssen og Tommy Rustad så tilbake på de to siste sesongene og viste bakomklipp, var det framblikket mot neste sesong publikum så ut til å like best.

Jan Eriks revange

Autofilgjengen er allerede godt i gang med innspillingen til neste sesong, og til våren blir det jubileumssending. Da sendes nemlig program nummer 100.

Dette måtte gjøres stas på, og Jan Erik bestemte seg for å ta igjen for alle de gangene Tommy har skremt ham.

Dermed ble det Tommy som for anledningen måtte være passasjer, en rolle han i følge Jan Erik er litt ukomfortabel med. Etter å ha sett showet på Autofilmessa er det nok flere som er enige med ham i det. 

 

Autofilshowet
Foto: Jan Henrik Mo / NRK

En etterlengtet kjøretur

De som tok turen innom bilmessa fikk overvære flere spennende filmklipp, og ett til må vi ta med her.

Endelig har nemlig Tommy og Jan Erik testet BMW M6. Og såpass reale er vi, at vi spanderer en liten smakebit på dere i de tusen hjem også. Resten kommer på TV til våren!

SE KLIPPET FRA MESSA: Tommy flyr - og spyr

Kulturstrøm

  • Nyttårskonsert uten publikum

    Wienerfilharmonikernes tradisjonsrike nyttårskonsert 1. januar 2021 blir ikke avlyst, men vil fremføres uten publikum, skriver den tyske nettavisen Die Presse. Dirigent blir Riccardo Muti. Konserten kringkastes til over 90 land og kan sees på NRK.

  • Nordmenn på Grammy-lista

    Et album med musikk av den finske komponisten Kaija Saariaho er nominert i kategorien Best classical compendium. Musikken spilles av Oslo-Filharmonien og solist Peter Herresthal, med dirigent Clément Mao-Takacs. Utdelingen vil foregå 31. januar 2021.