NRK Meny
Normal

Reisefeber i Bergen

Hvor liker bergensere best å reise? Vi spurte noen av Bergens mest bereiste borgere om hvilken by som er den beste. Det objektive (og langt fra selvgode) svaret var klart.

Harald, Bård og Atle i debatt
Foto: NRK

Det nærmer seg start for Uti vår hage 2, som har premiere torsdag 10. januar. Mens resten av redaksjonen jobber og sliter for å rekke deadline, soser Bård, Harald og Atle rundt uten noe å gjøre. Derfor ga vi dem et kamera å leke med, så de ikke skulle gå i veien. her er dagens produkt fra de tre.

Bergenske globetrottere

Reising er den nye folkesporten, og nordmenn reiser ut i verden som aldri før. For noen er det nærmest blitt en livsstil. Men hvordan fortoner dette seg fra Bergen - verdens beste by å bo i? Her er en rent bergensk utgave av et reiseprogram, med Bergens største globetrottere i studio, som tar for seg det viktigste spørsmålet: Hvilken by bør man helst reise til?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Anmeldelse: I kampens glede

    Rappere kunne sikkert blitt enda bedre rimsmeder dersom de ble eksponert for André Bjerke. Både for hans dikt og for hans tanker om hvordan man lager dem. Peter Normann Waages biografi er en utmerket inngang til materien, skriver NRKs anmelder, Knut Hoem.

  • Fant 550 år gammel massegrav

    Arkeologer i Peru har oppdaget en gigantisk massegrav etter det som trolig er tidenes største ofring av barn. Levninger etter over 140 barn ble funnet. Massegraven er trolig rundt 550 år gammel.