Aller siste drømmesang

En premierefest med Bård, Harald og Atle er ikke som andre premierefester.  Hør aller siste fremføring av "Min drømmesang" og hvordan Lena ble skolt-fucka av Frode Alnæs her.

Bård synger Min drømmesang
Foto: NRK

I kveld er det premiere på Uti vår hage 2, og for å markere andledningen hadde Bård, Harald og Atle invitert sine 1000 nærmeste venner til markering på Rockefeller i Oslo.  Festen inkluderte forhåndsvisning av første episode, samt en rekke humorinnslag.  Her kan du få opp premierestemningen til i kveld og se noen av dem.

Lena om norske rockere

Lena fra Oslo S har vært norske rockeres seksualpartner nr. 1, helt siden hun debuterte med Dance with a stranger i 1989 - første gangen hun lå med et helt band.

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Aller siste drømmesang

I 1996 solgte Bård og Harald til gull med "Min drømmesang", fremført av arendalittene Vidar og Jan Tore fra Lille Lørdag.  På Rockefeller sang de den for aller siste gang.

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Atle plystrer latter-Elvis

Eksklusivt for fansen på Rockefeller gjord Atle en live-versjon av sitt glansnummer: Han plystret Elvis' "Are You Lonesome Tonight (famous laughing version)".

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Eksterne inn i Nobelpris-komité

  For å gjenopprette tilliten til Nobelprisarbeidet har nå fem eksterne litterære fagfolk fått spørsmål om velge neste års nobelprisvinner i litteratur, skriver SVT. De fem som er spurt om å arbeide sammen med fem medlemmer fra Svenska Akademien er: Forfatterne Gun-Britt Sundström og Kristoffer Leandoer, litteraturkritikerne Rebecka Kärde og Mikaela Blomqvist samt oversetteren Henrik Petersen. – Valget av nye, frittstående deltakere innebærer at det skapes avstand til forrige års hendelser, skriver Lars Heinkensten som leder Nobelstiftelsen i en pressemelding. Les deg opp på hvorfor Nobelprisen i litteratur ikke ble delt ut i år i saken under:

 • True Blood-musikalen nærmer seg

  Pilotepisoden til musikal av «True Blood» ble vist på Vulture-festivalen i Los Angeles i helga. Serieskaper Alan Ball røpte at musikalen skiller seg fra boken. – I musikalen er ikke folk klare, så vampyrene ender med å vende tilbake til skapet. Komponist er Nathan Barr. Rollen som Sookie skal spilles av Anna Paquin, som i tv-serien. (NTB)

  Anna Paquin
  Foto: Matt Sayles / Ap
 • Ny kulturmelding etter 15 år

  Fredag kommer den nye kulturmeldingen, formulert etter at Kulturdepartementet fikk innspill på møter i hele landet i fjor. – Meldingen skal se på konsekvenser av blant annet teknologisk utvikling, globalisering, demografiske endringer, samfunnsøkonomiske realiteter og nye forvaltningsstrukturer, heter det på Kulturdepartementets nettside. (NTB)

  Arendalsuka 2018
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix