NRK Meny
Normal

Aller siste drømmesang

En premierefest med Bård, Harald og Atle er ikke som andre premierefester.  Hør aller siste fremføring av "Min drømmesang" og hvordan Lena ble skolt-fucka av Frode Alnæs her.

Bård synger Min drømmesang
Foto: NRK

I kveld er det premiere på Uti vår hage 2, og for å markere andledningen hadde Bård, Harald og Atle invitert sine 1000 nærmeste venner til markering på Rockefeller i Oslo.  Festen inkluderte forhåndsvisning av første episode, samt en rekke humorinnslag.  Her kan du få opp premierestemningen til i kveld og se noen av dem.

Lena om norske rockere

Lena fra Oslo S har vært norske rockeres seksualpartner nr. 1, helt siden hun debuterte med Dance with a stranger i 1989 - første gangen hun lå med et helt band.

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Aller siste drømmesang

I 1996 solgte Bård og Harald til gull med "Min drømmesang", fremført av arendalittene Vidar og Jan Tore fra Lille Lørdag.  På Rockefeller sang de den for aller siste gang.

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Atle plystrer latter-Elvis

Eksklusivt for fansen på Rockefeller gjord Atle en live-versjon av sitt glansnummer: Han plystret Elvis' "Are You Lonesome Tonight (famous laughing version)".

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Sjeldent intervju med Ferrante

    I et sjeldent intervju forklarer forfatteren bak navnet Elena Ferrante tankene bak sitt forfatterskap og om den medievirkeligheten vi befinner oss i. Les hele intervjuet hos LA Times. Ferrante er mest kjent for sine fire bøker utgitt i Italia 2011–14, der en aldrende Elena Greco kronologisk beskriver sin oppvekst i Napoli med venninnen Lila.