NRK Meny
Normal

Lav terskel: Garantert kjendisfritt

Mange vil at TV skal være mindre fokusert på kjendiser - her er Bård, Harald og Atles forsøk på å lage et 100% kjendisfritt program.  Hvor lang tid tar det før programlederen er kjendis?

Harald Eia i programmet "Lav Terskel"
Foto: NRK

Mens premieren på årets Uti vår hage har nærmet seg, har hovedpersonene selv - Bård, Harald og Atle - hatt lite å gjøre. De har brukt tiden til å improvisere små sketsjer, som vi jevnlig har lagt ut her.  I kveld er det premiere - og vi viser aller siste minisketsj.

Lav terskel

Mange synes det er for vanskelig å komme på TV, og at terskelen for å være med i programmene er for høy - medmindre man er kjendis.  Da er det plutselig altfor lett!  Dette ville redaksjonen i programmet "Lav terskel" gjøre noe med.  Her garanteres det at programmet er 100% kjendisfritt (kjendisfaktoren kan gå noe opp i løpet av programmet)!

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Mistenker ikke noe kriminelt

    Politiet i Oman sier til SVT at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt knyttet til den svenske DJ-en og produsenten Aviciis (28) dødsfall. – Vi har all informasjon, og vi vet hva som har skjedd. Vi mistenker ikke noe kriminelt.