Ray Kay starter eget plateselskap

Den kjente norske musikkvideoregissøren, Ray Kay, starter nå eget plateselskap sammen med den norske produsenten Axident.

Ray Kay

Den Los Angeles-baserte regissøren, som opprinnelig er fra Haugesund, har vunnet flere priser for sine videoer, blant annet MTV Awards.

Foto: Per Onsheim / NRK

Ray Kay, eller Reinert K. Olsen som han egentlig heter, har regissert musikkvideoer for artister som Lady Gaga, Beyoncè Knowles og Enrique Iglesias.

Den Los Angeles-baserte regissøren, som opprinnelig er fra Haugesund, har vunnet flere priser for sine videoer, blant annet MTV Awards.

Sied Chahrour - Slimmie Hendrix

Første signerte artist i Snowballers Entertainment er Slimmie Hendrix.

Foto: Pressefoto

Nå starter han sitt eget plateselskap, Snowballers Entertainment, sammen med den norske musikkprodusenten Axident.

– Jeg har jobbet med musikkbransjen i mange år, og det blir veldig gøy å prøve noe helt nytt. Jeg vil selvfølgelig fortsette å regissere musikkvideoer for de store plateselskapene, men vil også fokusere på artistene mine.

– En god venn

Første signerte artist går under navnet Slimmie Hendrix.

– Slimmie Hendrix har vært en god venn av meg i mange år, og jeg gleder meg virkelig til å vise han frem til resten av verden.

Axident - Andreas Schuller - er musikkprodusent i Norge, men også han er bosatt i Los Angeles. Han har jobbet med dance-musikk og russelåter.

Slimmie Hendrix sin første single, «Stuntman», forventes i februar 2011. Musikkvideoen blir regissert av Ray Kay i Miami.

Kulturstrøm

  • Egypt vil flytte Tut-ankh-Amon

    Arkeologer er bekymret over planene om å flytte Tut-ankh-Amons mumie til et nytt museum i Kairo. Arkeologene mener den 3.000 år gamle mumien er i for dårlig tilstand til å transporteres fra Luxor, og at den kan skades ytterligere av frakten. (NTB)

    Tutankhamun
    Foto: Mohamed El-shahed / AFP
  • 50 år siden månelandingen

    I dag er det 50 år siden astronautene Neil Armstrong og Buzz Aldrin landet på månen. De oppholdt seg der i 21 timer og 36 minutter, før landingsfartøyet tok av og brakte de to astronautene opp til kommandoseksjonen igjen.