NRK Meny
Normal

Radiohead kaster et helt album?

Radiohead er nesten ferdig med et nytt album, men vurderer å kaste hele prosjektet.

Radiohead
Foto: J. Scott Applewhite / AP

Radiohead har det siste året jobbet med en oppfølger til albumet «In Rainbows» fra 2007. Det er ventet utgitt i løpet av året, men kan bli forsinket.

- Møtes mandag

Philip Selway, låtskriver og trommeslager i Radiohead

Philip Selway, trommeslager i Radiohead, sier det er usikkert hva som vil skje med bandets neste album.

Foto: Promo

I dag møtes nemlig bandet i følge Yahoo Music for å bestemme seg om de skal fortsette prosjektet, eller rett og slett kaste hele plata og begynne forfra igjen.

- Vi har jobbet med dette materialet i et års tid nå. Nå har vi hatt fri fra dette i sommer, så mandag møtes vi for å diskutere hva vi gjør videre med dette materialet, sier trommeslager Philip Selway.

Bandet slo gjennom med låta «Creep» i 1993 og deres siste album toppet listene både i USA og Storbritannia. Men etter sommerpausen er de usikre på hvor ferden går videre.

- Du vet aldri...

- Vi har akkurat returnert til prosessen med «friske» ører for å se hvor nære vi er et resultat.

- Du vet aldri, etter å ha diskutert det kan det hende vi kaster hele prosjektet og går tilbake til start. Du vet aldri, akkurat nå er alt i det blå.


Kulturstrøm

 • Anti danket ut Snøhetta

  Anti vant konkurransen mot blandt andre Snøhetta om å bli Posten Norges nye designbyrå. Kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten Norge sier at Anti skal bidra med strategisk merkevare- og designutvikling. Posten har ambisjoner om å komme med flere nye tjenester sier Gjølme, og disse må fanges opp i Postens uttrykk visuelt og merkevaremessig. (Kampanje)

  Laster Twitter-innhold
 • Inviterte til intervju på «Reddit»

  Forfatteren Jo Nesbø inviterte brukerne av nettsamfunnet «Reddit» til å spørre ham om hva som helst. Under intervjuet kommer det fram at han ønsker å skrive om hvordan informasjonen vi mottar blir filtrert og forandrer måten vi ser på verden.

  Jo Nesbø
  Foto: Hilde Bjørnskau / NRK