Radiohead kaster et helt album?

Radiohead er nesten ferdig med et nytt album, men vurderer å kaste hele prosjektet.

Radiohead
Foto: J. Scott Applewhite / AP

Radiohead har det siste året jobbet med en oppfølger til albumet «In Rainbows» fra 2007. Det er ventet utgitt i løpet av året, men kan bli forsinket.

- Møtes mandag

Philip Selway, låtskriver og trommeslager i Radiohead

Philip Selway, trommeslager i Radiohead, sier det er usikkert hva som vil skje med bandets neste album.

Foto: Promo

I dag møtes nemlig bandet i følge Yahoo Music for å bestemme seg om de skal fortsette prosjektet, eller rett og slett kaste hele plata og begynne forfra igjen.

- Vi har jobbet med dette materialet i et års tid nå. Nå har vi hatt fri fra dette i sommer, så mandag møtes vi for å diskutere hva vi gjør videre med dette materialet, sier trommeslager Philip Selway.

Bandet slo gjennom med låta «Creep» i 1993 og deres siste album toppet listene både i USA og Storbritannia. Men etter sommerpausen er de usikre på hvor ferden går videre.

- Du vet aldri...

- Vi har akkurat returnert til prosessen med «friske» ører for å se hvor nære vi er et resultat.

- Du vet aldri, etter å ha diskutert det kan det hende vi kaster hele prosjektet og går tilbake til start. Du vet aldri, akkurat nå er alt i det blå.


Kulturstrøm

  • Stan Lee er død

    Den amerikanske tegneserielskaperen Stan Lee er død, 95 år gammel, melder TMZ. Lee er kjent for sine mange heltefigurer i Marvel-universet, som Spider-Man, Hulk, X-Men, Daredevil og Iron Man. Lee har også hatt en rekke småroller i Marvel-filmer.

    FILE PHOTO: Stan Lee gestures as he poses at the premiere of "Iron Man 3" at El Capitan theatre in Hollywood
    Foto: Mario Anzuoni / Reuters
  • Forfatterforeningen beklager urett

    Etter 2. verdenskrig ble 17 medlemmer av Den norske Forfatterforening urettmessig dømt av den såkalte æresretten. – De 17 opplevde på urettmessig grunnlag å bli dømt for å ha sviktet under krigen. Straffen mot dem var ubegrunnet og basert på til dels uriktige opplysninger og skjønn, sier Forfatterforeningens leder Heidi Marie Kriznik. Torsdag kommer foreningen med en offentlig beklagelse. (NTB)