Perlepappaen

Anne Marte og bestevenninna hennar Aime, har kvar si perle som gjer at dei kan "snakke" saman sjølv om dei er langt frå kvarandre.

Fra studio "Perlepappaen"

Perla er til god hjelp når Anne Marte drar til far sin i Trondheim. For det er ikkje noko moro når faren aldri har tid til å være sammen med henne, og det er skikkeleg skummelt når ein gut som heiter Alexander set ei øskje med ein orm oppi utanfor døra hennar.

Korleis kan Anne Marte vite at det bare er ein ting Alexander gjør fordi han vil vise at han likar henne? Og korleis kan Anne Marte vite om far hennar eigentleg er glad i henne når han aldri har tid?

 

Av: Erna Osland
Produsent: Guri Skeie
Lyddesign: Erki Halvorsen
Regi: Steinar Berthelsen
Dramaturg: Helge Andersen

 Sendes i Lørdagsbarnetimen, som begynner kl. 17.03

 

 

 

 

 

Kulturstrøm

 • Maja Lundes julebok på førsteplass

  Maja Lunde og Lisa Aisatos bok «Snøsøsteren» går rett til topps på Bokhandlerforeningens Bokliste for skjønnlitteratur. Det melder nettstedet Bok365. Boka er en litterær julekalender som fortelles i 24 kapitler. VG mente boka var en «uvanlig spennende kalenderbok» og ga den terningkast seks.

 • NRK-BBC-samarbeid vant sølv

  Podkasten «Death in ice valley», om kvinnen som ble funnet drept i Isdalen, er tildelt sølv i Storbritannias store radioutdeling, Arias Radio Awards, for beste nye podkast. Serien er et samarbeid mellom NRK og BBC, og kan høres på NRK Radio.

 • Får portrett på Theatercaféen

  Torsdag ble et portrett av Liv Ullmann avduket på Theatercaféen. Portrettet skal henge i inngangspartiet rett over portrettet av André Bjerke. Pia Tjelta og Kåre Conradi fikk også sine portretter på veggen ved landets hovedscene.

  Liv Ullmann
  Foto: Arendalsuka