NRK Meny
Normal

Perlepappaen

Anne Marte og bestevenninna hennar Aime, har kvar si perle som gjer at dei kan "snakke" saman sjølv om dei er langt frå kvarandre.

Fra studio "Perlepappaen"

Perla er til god hjelp når Anne Marte drar til far sin i Trondheim. For det er ikkje noko moro når faren aldri har tid til å være sammen med henne, og det er skikkeleg skummelt når ein gut som heiter Alexander set ei øskje med ein orm oppi utanfor døra hennar.

Korleis kan Anne Marte vite at det bare er ein ting Alexander gjør fordi han vil vise at han likar henne? Og korleis kan Anne Marte vite om far hennar eigentleg er glad i henne når han aldri har tid?

 

Av: Erna Osland
Produsent: Guri Skeie
Lyddesign: Erki Halvorsen
Regi: Steinar Berthelsen
Dramaturg: Helge Andersen

 Sendes i Lørdagsbarnetimen, som begynner kl. 17.03

 

 

 

 

 

Kulturstrøm

  • Christine hyller Avicii

    P3 viet hele programmet til den avdøde svenske DJen og produsenten Avicii, som gikk bort fredag 20. april bare 28 år gammel. Du får høre om hans liv, hans musikk og fra noen av de han inspirerte mest.

  • Norsk sopran får dansk pris

    Lise Davidsen er vant til å få gjeve priser – og kan nå føye til et dansk hederslegat på en kvart million kroner, oppkalt etter dronning Ingrid. Prisen deles ut 24. juni i konsertsalen i Tivoli, og blir personlig overrakt av danskenes dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie av Hellas (NTB)

    Lise Davidsen
    Foto: Camilla Storvollen