NRK Meny
Normal

Ny dato for «Chinese Democracy»

Axl Rose lover å få ut fingeren.

Axl Rose
Foto: REUTERS/Darren Staples / Scanpix/Reuters

Guns N` Roses
Foto: BETH KEISER / AP

Les også: Guns N' Roses-album utsatt - igjen

Les også: Ikke mye krutt, Axl Rose

Alt om Guns N' Roses!

I over ti år har Axl Rose, som eneste gjenværende medlem i Guns N’ Roses, jobbet med bandets nye album, «Chinese Democracy». I et åpent brev på bandets hjemmeside beklager han alle utsettelsene, og lover å forsøke å ha plata på plass til 6. mars neste år.

I brevet skriver han blant annet om at en «endeløs og tilsynelatende vanvittig» rekke med hindringer er årsaken til at plata stadig er blitt utsatt.

Gir manageren skylda

Blant annet gir han manager Merck Mercuriadis mye av skylda for at «Chinese Democracy» ennå ikke er kommet til butikkene, og manageren har nå fått sparken.

Axl Rose sier videre i det åpne brevet at han har levd i mareritt i mer enn ti år på grunn av utsettelsene av albumet. Men nå lover han at albumet kommer 6. mars 2007, eller kort tid etter det «hvis det av uforutsette grunner skulle bli utsatt».

Bortsett fra Axl Rose er det ingen igjen av de opprinnelige medlemmene av Guns N’ Roses.

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller