NRK Meny
Normal

Guns N' Roses-album utsatt - igjen

"Chinese Democracy" kommer antagelig ikke i butikkene i år heller.

Axl Rose, Guns N' Roses.
Foto: JEFF CHRISTENSEN / AP

Axl Rose, Guns N' Roses, Roskilde, 2006
Foto: LEKFELDT THOMAS / AP

Alt om Guns N' Roses!

Tidligere har vokalist i Guns N’ Roses, Axl Rose sagt at vi garantert får høre den nye plata i løpet av 2006 . Men det ser ut til å bli stadig mindre sannsynlig.

Ingen utgivelsesdato

Flere nettsteder, blant andre Sound Generator  og Gaffa  skriver nå at utgivelsen av det svært lenge ventede albumet "Chinese Democracy" er blitt forskjøvet over i 2007.

Plateselskapet Universal forteller at de ennå ikke har mottatt noen utgivelsesdato for plata, og da kan man antagelig se langt etter å få det nye verket under årets juletre.

Heller ikke januar ser ut til å være en sannsynlig måned for utgivelse, da denne perioden nærmest er bannlyst for store utgivelser.

Ny live-dvd

Guns N’ Roses har imidlertid klart å hoste opp en ny live-dvd for utgivelse i februar neste år. Konserten på plata skal være tatt opp på Chicago's Allstate Arena.

Det nye studioalbumet er av flere blitt beskrevet som et ”mesterverk uten like”, men har man ventet over ti år klarer man kanskje noen måneder til. Det var trolig for tidlig til at det endelig kunne være sant .