NRK Meny
Normal

Jakter Norges lateste kjæledyr

Har du en skikkelig slapp katt eller en utrolig lat hamster? Da må du bli med i kåringen av Norges lateste kjæledyr.

 

Vi i Newton skal kåre Norges lateste kjæledyr og vil derfor ha bilder av slappe hunder, late katter og andre slappfisker dere newtonseere har som kjæledyr der hjemme.

For selv om Newton sist helg handlet om late dyr, er vi sikre på at det finnes enda slappere dyreliv hjemme i de norske sofaene.  

SE: Per Olav tester om hesten er lat

Har du et dyr som er en ekte ekspert på latskap må du derfor sende et bilde og en beskrivelse på e-post til  Newton , eller aller helst en liten videofilm av dyret ditt. Det gjør du enkelt via denne opplastingssida .

Eller du kan gå til Newtons superside og  spille inn film med web-cam

Alle bilder og videoer som blir sendt inn, blir vurdert av oss i redaksjonen. De vil bli lagt ut her på nettsiden vår og da vil dere seere få være med og stemme fram Norges lateste kjæledyr. 

Så send inn bilde eller video av dyret ditt og bli med!

 

 

Latsabber på ridebanen

Hestene Stjerna og Heffalompen fra Skogli Stallen har sin egen teori om hvordan ridebanen skal brukes. Eller er det kanskje en streik på gang?

Foto: Annette G. Kristiansen

 

 

Kulturstrøm

 • Ny plate med Esbjörn Svensson Trio

  Ti år etter at den svenske jazzpianisten Esbjörn Svensson omkom og hans internasjonalt anerkjente trio «EST» ble historie, kommer det ut et livealbum med opptak fra en konsert i Barbican Centre i London i 2005. Trioen turnerte på denne tida over hele verden og har fortsatt en helt spesiell posisjon blant jazzelskere. Mer på All About Jazz

  EST
 • Toppnavn til ny jazzfestival

  Floraen av norske jazzfestivaler får et nytt tilskudd. Ensemble Denada med Torun Eriksen og Erlend Skomsvoll, Eivind Aarset, Ellen Andrea Wang og John Pål Inderberg står på programmet til den aller første Nesodden Jazzfestival, skriver Jazzinorge

  Ellen Andrea Wang
  Foto: Fred Olav Vatne / NRK