NRK Meny
Normal

Jakter Norges lateste kjæledyr

Har du en skikkelig slapp katt eller en utrolig lat hamster? Da må du bli med i kåringen av Norges lateste kjæledyr.

 

Vi i Newton skal kåre Norges lateste kjæledyr og vil derfor ha bilder av slappe hunder, late katter og andre slappfisker dere newtonseere har som kjæledyr der hjemme.

For selv om Newton sist helg handlet om late dyr, er vi sikre på at det finnes enda slappere dyreliv hjemme i de norske sofaene.  

SE: Per Olav tester om hesten er lat

Har du et dyr som er en ekte ekspert på latskap må du derfor sende et bilde og en beskrivelse på e-post til  Newton , eller aller helst en liten videofilm av dyret ditt. Det gjør du enkelt via denne opplastingssida .

Eller du kan gå til Newtons superside og  spille inn film med web-cam

Alle bilder og videoer som blir sendt inn, blir vurdert av oss i redaksjonen. De vil bli lagt ut her på nettsiden vår og da vil dere seere få være med og stemme fram Norges lateste kjæledyr. 

Så send inn bilde eller video av dyret ditt og bli med!

 

 

Latsabber på ridebanen

Hestene Stjerna og Heffalompen fra Skogli Stallen har sin egen teori om hvordan ridebanen skal brukes. Eller er det kanskje en streik på gang?

Foto: Annette G. Kristiansen

 

 

Kulturstrøm

  • Franklin begraves i Detroit

    Soulsanger Aretha Franklin begraves i hjembyen Detroit i USA fredag 31. august. Franklin døde av kreft, 76 år gammel. I dagene før begravelsen blir båren til Franklin plassert i museet for Afro-Amerikansk historie i Detroit.

    PEOPLE-ARETHA FRANKLIN/
    Foto: Handout . / Reuters