Jakter Norges lateste kjæledyr

Har du en skikkelig slapp katt eller en utrolig lat hamster? Da må du bli med i kåringen av Norges lateste kjæledyr.

 

Vi i Newton skal kåre Norges lateste kjæledyr og vil derfor ha bilder av slappe hunder, late katter og andre slappfisker dere newtonseere har som kjæledyr der hjemme.

For selv om Newton sist helg handlet om late dyr, er vi sikre på at det finnes enda slappere dyreliv hjemme i de norske sofaene.  

SE: Per Olav tester om hesten er lat

Har du et dyr som er en ekte ekspert på latskap må du derfor sende et bilde og en beskrivelse på e-post til  Newton , eller aller helst en liten videofilm av dyret ditt. Det gjør du enkelt via denne opplastingssida .

Eller du kan gå til Newtons superside og  spille inn film med web-cam

Alle bilder og videoer som blir sendt inn, blir vurdert av oss i redaksjonen. De vil bli lagt ut her på nettsiden vår og da vil dere seere få være med og stemme fram Norges lateste kjæledyr. 

Så send inn bilde eller video av dyret ditt og bli med!

 

 

Latsabber på ridebanen

Hestene Stjerna og Heffalompen fra Skogli Stallen har sin egen teori om hvordan ridebanen skal brukes. Eller er det kanskje en streik på gang?

Foto: Annette G. Kristiansen

 

 

Kulturstrøm

  • Norsk cellist i London-finale

    Paulin Voss (50) er plukket ut til topp 10 blant 1600 innsendte bidrag i International Song For Kindness Contest i Liverpool. Konkurransen, lansert i fjor, er til minne om John Lennon, som da ville fylt 80 år. Målet er å kåre et nytt «global anthem» etter Lennons «Imagine», samt å sette fokus på psykisk helse hos musikere. Finaledatoen er 9.oktober, skriver VG.

  • Nordisk pris til Jan Grue

    P.O. Enquists pris tildeles «en yngre forfatter på vei ut i Europa» med vekt på de nyeste utgivelsene, og er på 5000 euro. Jan Grue begynte med å skrive skjønnlitteratur, men har i sine to siste bøker skrevet selvbiografisk om et liv med handikap. «Jeg lever et liv som ligner deres» (2018) ble nominert til Nordisk Råds pris. Årets bok, «Hvis jeg faller», har fått svært gode anmeldelser.

    Jan Grue
    Foto: Amne Valeur / norden.org/