Melissa

Melissa er 13 år, går for det meste i rosa, hater vold og synes verden er aller best når hun lager jordbærsmoothie. Yndlingsuttrykk; Gruppeklem!

Caroline
Foto: FOTO: Anne Liv Ekroll / NRK

Jeg heter Melissa, 13 år og går i 8B på Hasle skole. Det er ikke for å skryte altså, men jeg har blitt kåret til skolens mest velkledde, tre (!) år på rad. Så jeg vet i hvert fall hva jeg skal bli når jeg blir voksen, Stylist! Eller kanskje terapeut eller kanskje overta mammas perle butikk…..Nei, det må bli stylist.
Jeg hater vold, jeg skjønner ikke at ikke alle kan være venner? Vi går jo på en bitteliten skole? Det er ikke rart det blir krig i verden..

Melissa

Nå synes jeg vi skal ta en gruppeklem!

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Nei, nå koser vi oss, ta litt av min egen hjemmelagede jordbærsmoothie da vel?

Favoritt musikk: Nelly Furtado, Katie Meluha
Favorittfilmer: Prinsesse på prøve og pretty in pink.

Møt Melissa  

 

 

 

Kulturstrøm

 • Fløgstad ut av forfatterforeningen

  Kjartan Fløgstad melder seg ut av forfatterforeningen i protest mot hvordan styret har håndtert saken rundt «æresretten», en komité opprettet som del av oppgjøret etter andre verdenskrig. Det meldte han fra talerstolen under årsmøtet i Den norske Forfatterforening (DnF), skriver Morgenbladet. Foreningen valgte i forbindelse med 125-årsjubileummet i 2018 å komme med en offisiell unnskyldning til forfatterne som ble dømt i æresretten.

  Kjartan Fløgstad
  Foto: Hilde Bruvik / NRK
 • Attenborough med klimadokumentar

  92 år gamle Sir David Attenborough har laget en dokumentar om klimakrisen, melder BBC. Programskaperen er kjent for sine mange naturprogrammer, men sier at denne timelange dokumentaren føles presserende, og tar opp truslene mot kloden samt potensielle løsninger for menneskeheten. «Climate Change - The Facts» vises i løpet av våren.

   David Attenborough
  Foto: FABRICE COFFRINI / Scanpix
 • Clueless 24 år etter

  Skuespillerne fra 90-talls klassikeren «Clueless» var samlet igjen denne helgen i et panel under en konferanse i Chicago, skriver NME. Det har lenge vært snakk om en oppfølger til filmen, og skuespillerne benyttet anledningen til å diskutere hvordan det hadde stått til med rollefigurene i en eventuell ny film.

  Laster Twitter-innhold