NRK Meny
Normal

Melissa

Melissa er 13 år, går for det meste i rosa, hater vold og synes verden er aller best når hun lager jordbærsmoothie. Yndlingsuttrykk; Gruppeklem!

Caroline
Foto: FOTO: Anne Liv Ekroll / NRK

Jeg heter Melissa, 13 år og går i 8B på Hasle skole. Det er ikke for å skryte altså, men jeg har blitt kåret til skolens mest velkledde, tre (!) år på rad. Så jeg vet i hvert fall hva jeg skal bli når jeg blir voksen, Stylist! Eller kanskje terapeut eller kanskje overta mammas perle butikk…..Nei, det må bli stylist.
Jeg hater vold, jeg skjønner ikke at ikke alle kan være venner? Vi går jo på en bitteliten skole? Det er ikke rart det blir krig i verden..

Melissa

Nå synes jeg vi skal ta en gruppeklem!

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Nei, nå koser vi oss, ta litt av min egen hjemmelagede jordbærsmoothie da vel?

Favoritt musikk: Nelly Furtado, Katie Meluha
Favorittfilmer: Prinsesse på prøve og pretty in pink.

Møt Melissa  

 

 

 

Kulturstrøm

 • Napoleons Waterloo-hatt solgt

  Hatten som skal ha tilhørt Napoleon, også kjent som «bircorne-hat» ble reddet fra slagmarken ved Waterloo i 1815. Ble solgt på auksjon De Baecque for 280,000 euro mandag. På dagen 203 år etter at kampen på Waterloo fant sted, skriver BBC.

  Napoleons bicorne-hatt fra slagmarken i 1815 ved Waterloo
  Foto: Jean-philippe Ksiazek / AFP
 • Rapper anmeldes for jødehets

  Forstander Ervin Kohn i Det Mosaiske Trossamfund anmelder rapperen som fredag kom med nedsettende bemerkninger om jøder under en familiekonsert, skriver Dagen. På Facebook skriver rapperen at sitatet er tatt ut av kontekst og fremstår som feil (NTB).

 • Spilte inn film i uvær i Lofoten

  I helgen besøkte orkesteret NOSO toppen av Rytiden i Lofoten i et heftig utvær. Fjellturen var i forbindelse med filminnspillingen av Jan Vardøens dokmentar om komponisten Philip Glass sitt verk «A Decent into the Maelstrom».