Vil du være Little Stevens stand-in?

Synes du at du likner Sopranos-skuespilleren? Og kunne kanskje tenke deg å spille litt selv? NRK trenger stand-in for Little Steven til scener i TV-serien «Lilyhammer».

Little Steven og Anne Krigsvoll

Little Steven elsker New York - og av og til må han dit, selv om han spiller inn TV-serie på Lillehammer. Det er blant annet derfor han trenger stand-in. (T.h. Anne Krigsvoll, som spiller lensmann i serien.)

Foto: Thomas Ekström

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Trond Fausa Aurvåg og Little Steven

Trond Fausa Aurvåg er blant stjernelaget av norske skuespillere som spiller mot Little Steven i Lilyhammer.

Foto: Rubicon

Du har kanskje i blant stått med krum rygg og kikket deg over skulderen i speilet og tenk: Jeg ser jaggu litt mafiøs ut…

Flaks! Dette er nemlig rollen Little Steven spiller i «Lilyhammer», men av og til trenger han av ulike grunner stand-in.

Les mer om serien Norsk stjernelag mot Little Steven .

Må likne kroppen

Du vil bli utstyrt med parykk og stort sett bli filmet på avstand, så om du likner i fjeset er ikke så nøye, men du må være rundt 1.70 høy og bruke størrelse 54, omtrent.

Stand-in trengs allerede på fredag, fra klokken 15 og utover, og det er fint om du også kan stille flere ganger. Innspillingene finner sted på Lillehammer.

Noe for deg? Send en epost hit.

Kulturstrøm

 • Filmer mer tilgjengelige i 2021

  Warner Bros opplyser torsdag at de i 2021 kommer til å gjøre nye filmer tilgjengelige både på kino og på strømmetjenesten HBO Max samme dag, melder New York Times. Tiltaket innføres etter at kinoer har måttet stenge som følge av pandemien.

  Filmplakat i Hollywood.
  Foto: Valerie Macon / AFP
 • Dialektpris til Victor Sotberg

  YouTubar og programleiar Victor Sotberg frå Steinkjer har vunne Dialektprisen 2020. Prisen blir kvart år delt ut av Norsk Målungdom. – Det betyr heilt sjukt mykje for meg. Ikkje berre fordi eg er veldig stolt over mi trønderske dialekt, men fordi eg er glad i dialektar sånn generelt, seier 29-åringen til Norsk Målungdom.

  Victor Sotberg debuterer som artist med BlimE-låta 2020
  Foto: Svend Even Hærra / NRK
 • Operaen strømmer gratis i desember

  Den Norske Opera & Ballett får ikke ha publikum i salen, men strømmer opera, ballett og konsertopplevelser gratis fra lørdag 12. desember med premiere på Barberen i Sevilla.