Kunne aldri blitt vist

Programlederen kunne aldri ha snakket om temaer som vold mot kvinner på TV før statsminister og fredsprisvinner Abiy Ahmed kom til makten i Etiopia. Det forteller Beza Tegafaw (til venstre) til NRK.

Kulturstrøm

 • Ler når ingen andre ler

  For komiker Martin Beyer-Olsen er det de bitte små observasjonene som får ham til å le mens andre er stille. Det forteller han til Kulturstripa. Komikeren fikk hele to priser da Humorprisen ble delt ut for andre år på rad. Den ene for humorprogrammet «Strømmeland». Den andre for podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier».

  Martin Beyer-Olsen, Underholdningsavdelingen
 • Kulturprofil nektar straffskyld

  Kulturprofilen som er tiltalen for ti overgrep mot ni forskjellige kvinner, og å ha hatt seksuell omgang med ei jente under 16 år, nektar straffskyld på alle tiltalepunkt. Det blei klart då tiltalen blei lest opp i Oslo tingrett tysdag.

 • Guldbaggevinner hedret Jon Skolmen

  Lasse Åberg fikk Hedersguldbaggen under Guldbaggegalan mandag. Han benyttet anlendingen til å hedre den norske komikeren Jon Skolmen som han laget Selskapsreisen-filmene med. – En epoke er slutt, sa han på scenen, skriver Expressen. Prisen for beste film gikk til «And Then We Danced», regissert av Levan Akin.

  Jon Skolmen och Lasse Åberg under inspelningarna av " Sällskapsresan 3 - SOS".
  Foto: Maj-britt Rehnström/flt-pica / NTB scanpix