Kronprisesse Victoria til minneseremonien

Kronprinsesse Victoria skal delta i minneseremonien som blir arrangert i Oslo Spektrum på søndag.

Kronprisesse Victoria etter minnesgudtjenesten i Stockholm søndag.

Kronprisesse Victoria etter en minnesgudtjeneste i Stockholm tidligere denne måneden. Nå kommer hun også til Oslo for å delta i søndagens minneseremoni.

Foto: FREDRIK PERSSON / SCANPIX

Kronprinsesse Victoria kommer til Oslo for å delta på den nasjonale minneseremonien søndag 21. august. Det melder det svenske nyhetsbyrået TT.

Sammen med statsminister Fredrik Reinfeldt skal hun representere det offisielle Sverige på seremonien.

Sammen med blant annet det offisielle Norge, overlevende og redningspersonell, samles de i Spektrum der en rekke artister og skuespillere skal framføre tekster og musikk.

Det offisielle programmet er ikke klart, men ventes å bli offentliggjort torsdag. Hele minnekonserten kan du se på NRK.no og NRK1 fra kl. 15.00.


Kulturstrøm

  • Skuespiller Richard Herd er død

    Skuespillerveteranen Richard Herd, trolig best kjent fra rollen i komiserien «Seinfeld», er død 87 år gammel. Herd døde i hjemmet sitt i Los Angeles tirsdag som følge av kreftsykdom, skriver Variety.

  • Sier han var smittet av korona

    Den italienske sangeren Andrea Bocelli sier at han ble smittet av koronaviruset, men nå er friskmeldt. Bocelli sang alene i katedralen Duomo i Milano 12. april for å glede et koronastengt land. Da hadde han en måned tidligere fått påvist smitte.

    Andrea Bocelli and David Foster: My Christmas
    Foto: Photography by Giovanni de Sandr