NRK Meny
Normal

Kokke-Lise fridde på Frokost-TV!

Lise Finckenhagen tok samboeren fullstendig på senga, da hun fridde for åpent kamera under Frokost-TV sin direktesending.

Lise Finckenhagen og Espen Pettersen
Foto: Pernille Wroldsen / NRK

Hjemme var Espen Pettersen (33) intetanende om at Kokke-Lise hadde planer om å benytte seg av den gamle tradisjonen om at jentene kan fri på skuddårsdagen.

- Kjære Espen, vil du gifte deg med meg, sa Lise midt under sending. Og da Frokost-tv ringte opp en svært så overrasket samboer noen minutter senere, var svaret ikke uventet ”ja”.

Se Lise fri!

Se svaret!

Bryllupet kokte bort

Lise Finckenhagen og Espen Pettersen har vært sammen i mer enn sju år. Hvorfor det ikke har blitt bryllup tidligere, kan ikke Lise helt forklare.

- Vi kjøpte ringer da vi hadde vært sammen i ett år og var enige om at vi skulle gifte oss, men det var liksom ikke noe skikkelig frieri. Og så har det ikke blitt noe av dette bryllupet etterpå. Plutselig skulle vi ha barn og ville vente til han var blitt større, og så kom det ett barn til. Det har rett og slett kokt litt bort.

Paret har guttene Herman på fem år og Lukas, som blir to år 1. mars. Om de blir brudesvenner i et stort familiebryllup, er foreløpig usikkert.

Espen Pettersen og Lise Finckenhagen
Foto: Pernille Wroldsen / NRK

Blir ikke bryllups-kokk

- Vi har vært litt uenige i hvordan bryllupet skal være – om det skal være stort eller lite. Mest sannsynlig reiser vi bort og gifter oss, men dette må vi finne ut av nå, sier Lise, som i hvert fall er klar på én ting:

- Jeg skal ikke lage maten til bryllupet selv!

Selv sier hun at hun ikke er veldig romantisk anlagt, men hun syns ekteskapet gjør forholdet deres mer komplett.

- Og denne gangen må det jo bli bryllup. Det blir mye vanskeligere å avlyse det, når jeg har fridd offentlig på Frokost-tv, sier den kommende brud.