NRK Meny
Normal

Kodenavn Hunter ll

Politiet går til aksjon mot en antatt selvmordsbomber på Stortinget t-banestasjon i Oslo, etter et anonymt telefontips. Men aksjonen går forferdelig galt og skandalen er et faktum.

Hunter II
Foto: Fredrik Arff

Hunter II
Foto: Øystein Hillestad
Hunter II
Foto: Øystein Hillestad / NRK

Det er imidlertid andre interessante spor på offeret. Så interessante at Huntergruppen med Dan Wester (Jan Sælid) og Bjørn Rønningen (Mads Ousdal) i spissen kalles sammen nok en gang. Hva var egentlig oppdraget til mannen på T-banen? Og hvorfor dukker navnet til den anerkjente norske diplomat og fredsmegler Øystein Sæther (Kåre Conradi) opp tidlig i etterforskningen? Hva vet den pågående journalisten, Sigrid Evjen, (Pia Tjelta) som dekker saken for VG?

Vi møter Kåre Conradi som den anerkjente norske diplomat og fredsmegler Øystein Sæther
Foto: Øystein Hillestad
Gisela (Ane Dahl Torp)
Foto: Øystein Hillestad

På grunn av sakens spesielle natur blir Huntergruppen forsterket med Ulrik Berg (Stig Henrik Hoff) politispesialist på terrornettverk. Også Gisela (Ane Dahl Torp), som måtte rømme landet etter forrige sak, blir på finurlig vis igjen involvert. Hunter og PST starter nå en jakt som tar dem via prostitusjonsmiljøet i Norge, til krigsprofitører i Sverige og til slutt til politiske sirkler og fredsforhandlinger i Afrika.

Kommer på NRK1 fredag 31. oktober kl. 22.10