Hopp til innhold

Kevin ante ingenting

Britneys skilsmissesøknad kom fullstendig overraskende på Kevin Federline.

 

Kevin Federline
Foto: AARON HARRIS / AP

Britney Spears var gjest hos David Letterman mandag 6. november.
Foto: JEFFREY NEIRA / AP

Les også: Britney skiller seg

Kevin Federline kommer kanskje til å slåss om delt foreldrerett til Sean Preston (1) og Jayden James (2 måneder) - selv om Britney Spears krever full omsorg.

I sin søknad om skilsmisse, som hun leverte tirsdag til domstolen i Los Angeles, ber hun om både fullt foreldreansvar og å være eneste verge for ekteparets to barn, slik at faren kun får «rimelig besøksrett».

Vil ha foreldreretten

Britney Spears og Kevin Federline.
Foto: VINCE BUCCI / AFP

Ifølge TMZ kan Kevin Federline være villig til å ta opp kampen for delt foreldrerett til barna.

Konas skilsmissesøknad kom fullstendig overraskende på Kevin Federline.

Han ble konfrontert med Britneys avgjørelse i mediene - etter at TMZ fikk tak i rettspapirene som hun leverte inn og la ut saken tirsdag ettermiddag. Hun hadde ikke opplyst sin ektemann gjennom de siste to årene om hva hun aktet å gjøre.

Ingen enkeltstående årsak

Det var ingen enkeltstående årsak til Britneys beslutning om å si takk for seg. Ifølge nettstedet er det «en kjede av begivenheter». Den siste tiden har Kevin Federline vært mer opptatt av å være rapartist enn pappa, sies det.

Selv om Britney har sikret seg med en «vanntett ekteskapsavtale», tar hun ingen sjanser og hyret inn den drevne og dyktige skilsmisseadvokaten Laura Wasser, som tidligere har tatt saken for Angelina Jolie, Nick Lachey og Kiefer Sutherland - og som nylig sa nei til både Reese Witherspoon og Ryan Phillippe. Det var for øvrig også Wasser som sørget for Britneys ekteskapsavtale. Nå er det antakelig omsorgen for barna kampen vil stå om.

«En hellig krig»

Ifølge venner av Spears vil Britney kjempe «en hellig krig» for å forhindre Federline - som har to barn fra før av - i å få foreldrerett. Med hans rulleblad når det kommer til daglig omsorg, der Britney for det meste har hatt hovedansvaret mens han har levd playboy- og rapliv, forventes det at hun har en solid fordel.

(NTB)

Skillsmissepapirene som beviser at Britney Spears og Kevin Federline går fra hverandre.
Foto: AP

Kulturstrøm

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.

  • Endrar på Taylor Swift-billettar i Sverige

    Ticketmaster gjer endringar på billettane som er selde til konsertane Taylor Swift skal halde i Stockholm neste veke, melder Expressen.

    Dei rundt 200.000 selde billettane var personlege. Det vil seie at den som kjøpte billettane, også var den som måtte bruke dei i dåra.

    Ordninga fekk kritikk, og no har Ticketmaster snudd.

    – Arrangøren har fjerna den tidlegare regelen for å gjere det enklare for fansen å bruke billettane sine, skriv dei ein e-post til kjøparane.

    Taylor Swift opptrer i en rosa paljettdrakt på Monumental stadium på Eras Tour-konserten i Buenos Aires i Argentina i november i 2023.
    Foto: Natacha Pisarenko / AP