Hopp til innhold

«Nå er tiden inne. Til å si adjø.»

Jahn Teigen bisettes i Tønsberg domkirke onsdag 11.mars. I dag ble dødsannonsen hans gjort kjent.

Jahn Teigens dødsannonse

Jahn Teigens dødsannonse inneholder flere kjente referenaser til hans artistkarriere

Foto: HANS H. BJØRSTAD og JØLSTAD

For alle som hadde godt kjennskap til den folkekjære artisten, vil man legge merke til at dødsannonsen inneholder flere detaljer fra Teigens artistkarriere.

«Ikke som alle andre»

Etter å ha trukket seg tilbake fra rampelyset i over 10 år, kom Jahn Teigen med en ny låt i 2019 som hadde tittelen «Ikke som alle andre». Det er nettopp denne låten som familien har valgt å innlede dødsannonsen med. Lenger ned i dødsannonsen dukker en frase fra låten «Adieu» opp.

Låten ble fremført sammen med hans tidligere kone, Anita Skorgan. Hun står også oppført i dødsannonsen sammen med datteren Sara og barnebarnet Josef.

Teigen døde 24. februar på Ystad sykehus i Sverige. Han ble 70 år gammel.

Begravelsen

NRK skal sende direkte fra Jahn Teigens bisettelse i Tønsberg domkirke onsdag 11. mars. Bisettelsen skal vises på NRK1 og nrk.no og sendingene starter klokka 11.30. Seremonien skal ledes av biskop Per Arne Dahl. Etter seremonien vil kisten bli overført til krematoriet.

I en pressemelding skriver Jahn Teigens etterlatte at bisettelsen fra Tønsberg domkirke først og fremst vil være et personlig farvel med en kjær pappa, venn og familiemedlem.

På Jølstad sine nettsider er det opprettet en minneside der man legge igjen noen minneord til ære for artisten.

Det ble tidligere gjort kjent at Jahn Teigen ikke blir gravlagt på statens bekostning. Nå har hundrevis av fans samlet inn penger til begravelsen. I skrivende stund skal det ha blitt samlet inn nesten 200 000 kroner.

Se Anita Skorgan fremføre klassikern "Mil etter Mil" på Lindmo-scenen.

Se Anita Skorgan fremføre klassikern "Mil etter Mil" på Lindmo-scenen.

Kulturstrøm

 • Elton John blir trekkplaster på Glastonbury

  Elton John spelar sin aller siste konsert i Storbritannia på Glastonbury-festivalen neste år, opplyser festivalen i ei pressemelding.

  Artisten er ute på sin avskjedsturne, og konserten blir den siste av den britiske delen av turneen.

  Avskjedsturneen til Elton John starta i 2018, men blei sett på vent på grunn av pandemien.

 • Kanye West kasta ut fra Twitter - igjen

  Twitter-eier Elon Musk sier at rapperen Kanye West igjen har brutt Twitters regler om oppfordring til vold, og at kontoen hans igjen vil bli stengt.

  Også Wests kjøp av den høyrevridde meldingstjenesten Parler er lagt på is etter hans mange antisemittiske uttalelser de siste ukene. Han har blant annet rost Adolf Hitler for effektive oppfinnelser, og sagt rett ut at han liker Hitler.

  Kanye West, som nå kaller seg Ye, har ytret seg negativt om jøder blant annet hos Tucker Carlson på Fox News og hos konspirasjonsteoretikeren Alex Jones på Infowars.

  Han er de siste dagene også kritisert for å ha tatt med seg den kjente holocaust-fornekteren Nick Fuentes til en middag med tidligere president Donald Trump. Som følge av ytringene har Adidas og andre sponsorer avsluttet samarbeidet med ham.