Hopp til innhold

Jacko: – Ingen gjenforening

Michael Jackson benekter at han har planer om å bli med på den planlagte gjenforeningsturnéen.

Michael Jackson

Michael Jackson har mer enn nok med å lage ny musikk i studio og ikke tid til noen turné med sine brødre.

Foto: Scanpix/AP

Jackson Five

Jackson Five-brødrende ønsket en gjenforeningsturne med både Michael og Janet Jackson. Men nå ser det ut til at de må klare seg uten den mest berømte broren.

Foto: Scanpix/AP

Nylig kom meldingen om at det er duket for et gjensyn med Jackson Five , og at en verdensturné med den berømte søskenflokken lå i kortene.

Planlegger turné

– For første gang på 24 år planlegger medlemmene av Jackson-familien en felles turné. Både Michael og Janet blir med, kunne storebror Jermaine Jackson proklamere for kun få dager siden ifølge nyhetsbyrået AAP.

Men ifølge Yahoo! News dementerer den mest berømte i Jackson-klanen nå at han har planer i den retningen.

– Min bror og mine søstre har min fulle kjærlighet og støtte, og vi har så visst delt mange store opplevelser. Men på dette tidspunktet har jeg ingen planer om å spille inn noe eller turnere med dem, sier Jackson gjennom sin talsperson.

- Er i studio

– Jeg er for tiden i studio og utvikler nye og spennende prosjekter som jeg ser fram til å dele med fansen snart, legger han til.

Forrige gang Jackson Five delte scene var i november 2001.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.