NRK Meny
Normal

Jacko: – Ingen gjenforening

Michael Jackson benekter at han har planer om å bli med på den planlagte gjenforeningsturnéen.

Michael Jackson

Michael Jackson har mer enn nok med å lage ny musikk i studio og ikke tid til noen turné med sine brødre.

Foto: Scanpix/AP

Jackson Five

Jackson Five-brødrende ønsket en gjenforeningsturne med både Michael og Janet Jackson. Men nå ser det ut til at de må klare seg uten den mest berømte broren.

Foto: Scanpix/AP

Nylig kom meldingen om at det er duket for et gjensyn med Jackson Five , og at en verdensturné med den berømte søskenflokken lå i kortene.

Planlegger turné

– For første gang på 24 år planlegger medlemmene av Jackson-familien en felles turné. Både Michael og Janet blir med, kunne storebror Jermaine Jackson proklamere for kun få dager siden ifølge nyhetsbyrået AAP.

Men ifølge Yahoo! News dementerer den mest berømte i Jackson-klanen nå at han har planer i den retningen.

– Min bror og mine søstre har min fulle kjærlighet og støtte, og vi har så visst delt mange store opplevelser. Men på dette tidspunktet har jeg ingen planer om å spille inn noe eller turnere med dem, sier Jackson gjennom sin talsperson.

- Er i studio

– Jeg er for tiden i studio og utvikler nye og spennende prosjekter som jeg ser fram til å dele med fansen snart, legger han til.

Forrige gang Jackson Five delte scene var i november 2001.

Kulturstrøm

  • Første rivetillatelse er gitt

    Plan- og bygningsetaten har gitt tillatelse til å rive regjeringsbygg 4 og Møllergata 17, de første tillatelsene som er gitt til det nye regjeringskvartalet. Etaten har ikke fått inn merknader til riving av disse to byggene.

  • Jakob Oftebro spiller Peer Gynt

    Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå. – Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro i en pressemelding.