NRK Meny
Normal

Hjemmelaget juletrepynt

Vær med i Frokost-TVs juletrepyntkonkurranse! Send oss din fineste, hjemmelagde juletrepynt og vær med i trekningen om en signert kokebok og et flott Frokost TV-forkle.

Jente Pynter juletre
Foto: Thorberg, Erik / SCANPIX

Vi i Frokost-TV gleder oss over julen, men vi trenger julepynt til juletreet vårt. Derfor arrangerer vi i desember en konkurranse hvor seere kan sende oss sin vakreste, hjemmelagde juletrepynt. Vi vil hver dag henge opp ny pynt på treet i studio og rett før jul kårer vi den fineste julepynten på juletreet.

Alle kan være med

Pepperkakepynt
Foto: Scanpix / SCANPIX

Vi oppfordrer alle til å sende oss julepynt, det være seg barnehager, eldresentre, skoler, syklubber, gutteklubber, familier eller enkeltpersoner som er glad i å være kreative. Er det en historie knyttet til pynten du har lyst til å sende oss? Send med et lite brev og kanskje programlederne leser opp akkurat din historie. 

Vi kårer vinneren under siste sending 21. desember og vinneren får en julegave fra alle oss i Frokost-TV.

Send din fineste, hjemmelagde julepynt til:

NRK Frokost-TV

FG41

0340 Oslo

Husk å skrive tydelig navn, adresse og telefonnummer. Ønsker du å få pynten i retur etter kåringen må dette oppgis.

Julekule
Foto: Unspecified / Scanpix

Kulturstrøm

  • Se NRKs dokumentar om Pushwagner

    I 2008 fikk Pushwagner mer enn ti henvendelser fra produsenter som ville lage dokumentar om kunstneren. Mannen som hadde mistet alt, og som ingen trodde ville kunne reise seg igjen. Men i 2008 skjer det ingen trodde var mulig, Pushwagner fikk sitt internasjonale gjennombrudd. NRK-regissør Kristin Rosenløw Eeg fulgte ham gjennom dette fantastiske året.

  • Maler for åpen scene

    I hele april har ni kunstnere fra ulike steder i verden bodd sammen og hatt Galleri Ramfjord i Oslo som sitt atelier. Anledningen for kunstmønstringa er galleriets 20-årsjubileum, forteller innehaver og daglig leder Elisabeth Ramfjord. I galleriets åpningstid kan besøkene kan se kunstnerne i arbeid, og resultatene kan sees i utstilling fra 5.–20. mai.(NTB)

    Laster Instagram-innhold