Hilsen fra Norge!

Lurer du på hva som er Norges styggeste postkort? I dag får du svaret!

Et klassisk postkort
Foto: Pål Plassen / NRK

Se noen av bidragene som allerede har kommet inn!

Det er bare å velge og vrake når du skal velge et postkort for å sende en sommerhilsen til slekt og venner. Og som regel er det noe for enhver smak, det finnes få grenser for hva som får æren av å representere Norge på postkortet.

Postkort

Hvilket motiv synes du gjør seg på postkortene?

Foto: Colourbox

Vi vet at utvalget er stort, både av det ene og det andre, derfor vil Norgesglasset nå kåre landets styggeste og peneste postkort.

Hva velger juryen?

Pål Plassen med postkort

Pål Plassen, programleder i Norgesgalsset, med en av kandidatene.

Foto: Agnete Daae-Qvale Holmemo / NRK

Norgesglasset har fått tak i to kvalifiserte postkort-synsere. Den ene er Terje Bjørnerås som jobber i Posten, den andre er Torgrim Dalen som jobber med turistkort i Aune Forlag.

Tirsdag 28. juli kan du høre hva de kommer fram til når de går gjennom alle postkortene som har kommet inn. Skru på Norgesglasset fra kl. 13.05 i NRK P1.

Hvis du vil gi dine kommentarer til kandidatene finner du alle sammen på siden til Norgesglasset på Facebook.

Har du sett noen gode kandidater?

Og ikke bor så langt unna Trondheim, er det fortsatt mulig å sende til oss. Postkortene skal henges opp på veggen i studio og alle legges ut på nettsiden vår.

Adressen vår er:

Norgesglasset NRK P1

7005 Trondheim.

Les også: Mobilen kan sende ekte postkort

Postkort fra livet

Postkort

Noen av bidragene.

Foto: NRK

Kulturstrøm

  • Etterforsker forsvunnet kjempepenis

    Politiet i Sør-Tyskland har åpnet etterforskning etter et en gigantisk treskulptur av en penis har forsvunnet fra Grünten-fjellet i Bayern. Den to meter høye treskulpturen sto oppreist på toppen av det 1.738 meter høye fjellet og forestilte en erigert penis. Mandag melder lokalavisa Allgaüer Zeitung at penisen er blitt kuttet ned i løpet av helgen (NTB).

  • Fransk prestisjepris til norsk kor

    Det Norske Solistkor fekk i dag den prestisjetunge prisen Diapason d’Or de l’Année i korklassen, for albumet «Luciano Berio: Coro; Cries of London». Det vart annonsert på en prisseremoni i Paris. Kringkastingsorkesteret medverkar på innspelinga. Albumet vart gitt ut på plateselskapet BIS Records i mars og har hausta gode meldingar i inn- og utland.