Herbert gjør alt for å bli som Supermann

Filippinske Herbert Chavez er så besatt av Supermann at han har lagt seg under kniven for å ligne på idolet sitt.

Herbert Chavez som Supermann

Herbert Chavez hjem domineres av Supermann-effekter. Til og med Chavez selv ligner på superhelten.

Foto: JAY DIRECTO / Afp

Den 35 år gamle mannen jobber som klesdesigner i byen Calamba, sør for hovedstaden Manila.

De siste ti årene har hans fascinasjon for den kappekledde superhelten fra planeten Krypton resultert i gjentatt plastiske operasjoner for å bli mest mulig lik Supermann.

Mange operasjoner

Foruten å ble huden, har Herbert Chavez operert nesen, lårene, kinnbeina, leppene og haken for å bli mest mulig lik superhelten.

– Supermann er idolet mitt. Jeg ønsker å se ut som ham. Det er derfor jeg har kopiert nesen og proporsjonene i ansiktet hans, sier Chavez til Sky News.

Herbert Chavez som Supermann

Slik så Herbert Chavez ut før han begynte prosessen med å ligne Supermann.

Foto: CHERYL RAVELO / Reuters

Chavez planlegger også å gjennomgå en operasjon i beina for å bli like høy som idolet, og operere magen for å få større muskler.

Helt blant barna

Herbert Chavez som Supermann

Filippinenes Supermann er populær blant barna.

Foto: CHERYL RAVELO / Reuters

Supermann-interessen har fulgt ham siden barndommen, og huset hans er fylt av naturtro figurer, kopper, sengetøy og andre effekter med Supermann.

I hjembyen Calamba er Chavez et populært innslag, og spesielt barna synes det er storartet å leke med den lokale superhelten og posere på bilder sammen med ham.

Chavez føler selv at han kan lære barna viktigheten av å gjøre gode gjerninger.

–Å gjøre noe godt for noen, for nabolaget ditt eller omgangskretsen din, det er hva som gjør deg til en superhelt.

Kulturstrøm

 • Britney Spears foreslår ny verge

  Ifølge kjendis-nettstedet TMZ har sangeren og pop-ikonet Britney Spears og hennes nye advokat Matt Rosengart mandag levert rettsdokumenter med forslag til hvem de vil skal ta over vergemålet etter hennes far. De skriver at det er den autoriserte regnskapsføreren Jason Rubin som nå foreslås som Spears’ nye verge.

 • Se Festivalsommer fra Malakoff

  Programleder Markus Bailey sjekker stemningen på Malakoff-festivalen hvor artister osm Dagny, Malin Pettersen og Kjartan Lauritzen spiller blant fjell og fjord på Nordfjordeid.

  Markus Bailey sjekker stemningen på Malakoff-festivalen hvor bla. Dagny og Kjartan Lauritzen spiller blant fjell og fjord på Nordfjordeid.
 • Stormzy utstilles Madame Tussaud

  En voksfigur av rapstjernen Stormzy blir Madame Tussauds nyeste tilskudd. Den annonserte det verdensberømte London-museet selv på Twitter mandag.

Flere kulturnyheter