NRK Meny
Normal

Her er familien Prøis

Familien Prøis bor i Svelvik ved Drammen. De er ikke veldig bereist, og en av døtrene har fobi for edderkopper.

Familien Prøis

Familien er en livlig gjeng. Her er det mye skrik og skrål, og familiemedlemmene gir mye lyd fra seg. Her kan du bli kjent med de seks deltakerne.

Pål Prøis

Pål (44)

Pål Prøis er far i huset og liker å snekre. Han spiller også i band som tar strøjobber med å underholde . Han er lydtekniker og har et lydstudio hjemme. Han er også skuespiller i konas selvskrevne barneteater-forestillinger, som de setter opp fra Vadsø i nord til Lindesnes i sør. Teateret heter Heksagon og er basert på konas barnebøker. Pål ler høyt og mye hele tiden, og elsker sine egne vitser.

Tuva Prøis

Tuva (14)

Tuva Grilstad Prøis er den mellomste av jentene i familien. Hun er fjortis, men er veldig bevisst på det. Hun er varm og omtenksom, og hun er til tider veldig moden for alderen. Hun ønsker å reise til Frankrike, og vil gjerne lære seg språk. Selv om hun er ung, har Tuva allerede fått seg kjæreste.

Cristin Prøis

Cristin Prøis

Christin (42)

Christin Grilstad Prøis er mor i familien. Hun livnærer seg som forfatter for kioskserien "Cornelia", og skriver dessuten barneteater-stykkene som hun og mannen setter opp. Christin skriver også barnebøker og syngespill. Hun er veldig emosjonell og tar til tårene ganske ofte. Christin er ikke redd for å vise følelser. Hun er ikke den mest strukturerte, men hun har et stort og godt hjerte.

Aurora Prøis

Aurora (18)

Aurora Grilstad Prøis er utskyteren i familien. Hun har bodd et år i USA hvor hun har gått på high school. Hun har vært cheer leader, og er i motsetning til sine foreldre opptatt av materialistiske ting. Hun er glad i mote og vil gjerne bli eiendomsmegler. Hun er aktiv og liker å ta på seg oppgaver. Aurora skravler mye og har mange meninger. Hun står ofte bak de høylydte diskusjonene i familien.

Ola Prøis

Ola Prøis

Ola (20)

Ola Grilstad Prøis har gått medialinje, men jobber nå på helpdesken til Microsoft. Han er musiker, sjonglør og kan vel betegnes som litt alternativ. Han liker å sitte hjemme på gutterommet og lage tekno musikk. Han spiller gitar og keybord. Ola passer litt på jentene, og virker som en diplomatisk person.

Veslemøy Prøis

Veslemøy (11)

Veslemøy Grilstad Prøis synes gutter er noe tull. For henne dreier hverdagen seg om hest. Hest er best, og det gjelder 24 timer i døgnet. Veslemøy er ganske bortskjemt, og mamma duller nok litt ekstra for yngstejenta. Veslemøy liker ikke grønnsaker, og hun kan ramse opp svært mye som hun ikke vil spise.

Se eksklusive intervjuer med familien Prøis