Her er familien Berg

Familien Berg bor i Stjørdal. De er veldig åpne og livlige, og trives svært godt i lag. Yngstejenta på 16 er familiens "sjef".

Familien Berg
Foto: STRIX / NRK

Familien er skravlete og veldig åpne, og mener selv de er en sporty gjeng. De liker å være mye sammen, og noen synes til og med at de er for mye sammen. Jentene er litt jålete, slik mange jenter er.

Kristine Berg

Kristine Berg

Kristine (16 )

Kristine Berg er familiens sjef, ifølge de andre familiemedlemmene. Hun er veldig flink til å prate for seg, og er ikke redd for å si fra. Hun liker å ligge på stranden, og i fjor var hun på ferie med en venninne til Tyrkia. Hun går siste året på ungdomsskolen, og skal bli kokk/servitør. Som tenåringer flest er hun avhengig av dusj og sminke, og får kjeft hjemme fordi hun bruker så mye vann.

Ida Berg

Ida Berg

Ida (20)

Ida Berg har vært aktiv turner på høyt nivå, men nå har hun sluttet med det. Hun har kjæreste, og de venter nå barn sammen. Ida sitter sjelden for seg selv, og er vant til å ha folk rundt seg. Hun er glad i å feste og ha det gøy. Men det er en ting hun slett ikke liker, og det er smådyr og insekter som kryper og kravler .

Karin Berg

Karin Berg

Karin (47 )

Karin Berg er mor, og jobber i omsorgsyrke. I 13 år jobbet hun også som fotograf. Hun liker å ligge lenge om morgenen, men er også glad i å gå tur. Karin er veldig sosial, og dessuten politisk engasjert. Hun har vært med på lista under Miljøpartiet. Hun er veldig hjemmekjær, og har ikke så mye reiseerfaring. Hun er redd for skumle steder med mye vold, og liker å ha kontroll på barna sine.

Reidar Berg

Reidar Berg

Reidar (51)

Reidar Berg er far, og jobber i brannvesenet. Han mener at familien er ganske alminnelig, men at de kanskje har litt mer energi og humør enn folk flest. Han synes det er viktig at familien holder sammen, og har aldri vært lenge borte fra kona. I følge ham er det kona som prater, dersom det er problemer i familien. Hobbyen hans er å spille golf, og han har nylig tatt golfbeviset.

Se eksklusive intervjuer med familien Berg

Kulturstrøm

 • Norsk dokumentar om korrupsjon

  «Blue Code of Silence» er en norskprodusert dokumentar om den oppsiktsvekkende korrupsjonen i New York-politiet på 1970-tallet. – Man blir paff av de utrolige avsløringene, skriver en imponert filmanmelder Birger Vestmo. Terningkast 5.

  Fra filmen "Blue Code of silence"
  Foto: Spætt Film
 • Pregløs bigfoot-oppfølger

  – «Familien Bigfoot» har et tydelig budskap om naturvern og farene ved storkapitalens sleske metoder, men det holder ikke med gode intensjoner, skriver Filmpolitiet om den kinoklare barnefilmen. De kaller filmen pregløs og klisjetung. Terningkast 2.

  Fra filmen "Familien Bigfoot"
  Foto: Norsk Filmdistribusjon
 • Flere velger privat begravelse

  Kirkerådet er bekymret for at stadig flere pårørende velger bort kirkelig gravferd. Mange ønsker privat begravelse på grunn av musikken. Avdelingsdirektør Jan Christian Kielland i Kirkerådet sier kirkelig begravelser har hatt en gradvis nedgang siden 1990.