Normal

Følg dottene!

For deg som tviler på din retning i Verdensaltet - Herreavdelingens juleverksted byr på den endelige løsning!

Hvor ofte har du ikke funnet deg selv i livets ruvende tomrom, frarøvet all følelse av mål og mening med ditt virke her på jorden, og uten selv den mest rudimentære retningssans i en krevende hverdag?
Du synes dagene flyr forbi uten å la deg følge med, du har mistet kontakt med ditt indre jeg og seiler av gårde som en forvirret blindpassasjer i ditt eget livs seilas? Du henger i enden av en line som er festet til alle andres behov og ambisjoner, og du er liksom bare med uten et fnugg av mulighet til å få lov til å påvirke din egen skjebne?

Kort og brutalt: du er en dott!

Finn og Yan med dotter

Det er bare å telle...

Foto: NRK

En løsning

La oss derfor være enige om at du har et stort problem. For sånne som deg virker sannsynligvis bare tung medisinering kombinert med gratisopphold på et landlig beliggende sanatorium, omgitt av strenge, barmdigre sykepleiere med kun din pleie og omsorg i tankene.

For alle oss andre som føler at vi tross alt har et omenn symbolsk grep på det hele tilbyr nå d'Herrer yuleYan og ferieFinn et tilskudd til våre formålsløse slaraffenliv - i form av den mest krevende type oppgaver som bør tilbys unnasluntrere som oss.

Så kvess musa og forbered dere på mange trykk idet dere med stø hender begir dere ut på Herreavdelingens spesialspill Join the Dots.

Det er gratis - det er morsomt - og det er en fire-fem oppgaver å løse!

ADVARSEL: Dette er ikke et spill for deg med bibelsk hangover eller med et patologisk kjærlighetsforhold til gamle polvotter. Spillet bør spilles sittende og i sedvanlig stoisk ro.

Kulturstrøm

  • – Han har formet musikksmaken

    Programleder for «Jungeltelegrafen», Sigbjørn Nedland, fikk hedersprisen på Prix Radio-utdelingen i Oslo fredag kveld.– Han har vært med på å åpne ørene og forme musikksmaken til en hel generasjon. Han var den første som spilte Sex Pistols på norsk radio. Han har sendt intervjuer med storheter som Bob Marley, George Harrison og Joni Mitchel, heter det i uttalelsen fra juryen. Kulturredaktør i NRK, Marius Hoel, er en av dem som gratulerer radiomannen med prisen:

  • Seks eiendommer fredet

    Riksantikvaren fredet fredag seks eiendommer. To av dem ligger i Trondheim, de andre i Tana, Arendal, Skien og Sørum på Romerike. Blant de seks eiendommene er det gamle sykehusområdet i Kongens gate i Trondheim.