Følg dottene!

For deg som tviler på din retning i Verdensaltet - Herreavdelingens juleverksted byr på den endelige løsning!

Hvor ofte har du ikke funnet deg selv i livets ruvende tomrom, frarøvet all følelse av mål og mening med ditt virke her på jorden, og uten selv den mest rudimentære retningssans i en krevende hverdag?
Du synes dagene flyr forbi uten å la deg følge med, du har mistet kontakt med ditt indre jeg og seiler av gårde som en forvirret blindpassasjer i ditt eget livs seilas? Du henger i enden av en line som er festet til alle andres behov og ambisjoner, og du er liksom bare med uten et fnugg av mulighet til å få lov til å påvirke din egen skjebne?

Kort og brutalt: du er en dott!

Finn og Yan med dotter

Det er bare å telle...

Foto: NRK

En løsning

La oss derfor være enige om at du har et stort problem. For sånne som deg virker sannsynligvis bare tung medisinering kombinert med gratisopphold på et landlig beliggende sanatorium, omgitt av strenge, barmdigre sykepleiere med kun din pleie og omsorg i tankene.

For alle oss andre som føler at vi tross alt har et omenn symbolsk grep på det hele tilbyr nå d'Herrer yuleYan og ferieFinn et tilskudd til våre formålsløse slaraffenliv - i form av den mest krevende type oppgaver som bør tilbys unnasluntrere som oss.

Så kvess musa og forbered dere på mange trykk idet dere med stø hender begir dere ut på Herreavdelingens spesialspill Join the Dots.

Det er gratis - det er morsomt - og det er en fire-fem oppgaver å løse!

ADVARSEL: Dette er ikke et spill for deg med bibelsk hangover eller med et patologisk kjærlighetsforhold til gamle polvotter. Spillet bør spilles sittende og i sedvanlig stoisk ro.

Kulturstrøm

 • Kanye snakket om «presidentkallet»

  I et tre timer langt radiointervju hos Joe Rogan snakket Kanye West om sitt kall etter å bli «lederen av den frie verden». Han kom også med udokumenterte antydninger om at Bob Marley, Michael Jackson og Prince hadde blitt drept, melder Variety.

  Kanye West
  Foto: ANGELA WEISS
 • Fremtidens kunst

  Norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år. Ny teknologi og digitale kunstauksjoner har gjort det mulig å nå kunstsamlere over hele verden.

  Digital kunst omsettes for millioner – norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år