NRK Meny
Normal

Flinke dyr søkes

Har du et kjæledyr som kan et triks? Da må du bli med i Newtons nye nettkonkurransen og sende en film av dyret ditt til oss.   

Hoppekaninen Idefix

Vi i Newton vet det finnes mange flinke og artige dyr rundt i Norge. Nå vil vi gjerne se hvilke triks dyret ditt kan! Film en liten video av kjæledyret ditt og send den til oss. Enten på e-post  til Newton  eller i vanlig brevpost. Da er adressen vår:

Newton, NRK Tyholt, 7005 Trondheim

En tredje mulighet er å laste opp videoen direkte til oss. Vil du gjøre det, går du til siden Søker seervideoer  og følger instruksene.

Du kan filme med vanlig videokamera eller med mobilen din. Og trenger du hjelp, så spør gjerne noen voksne om hvordan det kan gjøres. 

SE UTFORDRING: Kan dyret ditt et triks? Nettkonkurranse på Newton

Senere i høst vil vi kåre en vinner av dyrekonkurransen som vil få en flott premie fra oss i Newton.  

Flere Newton-seere sendte inn videoer av dyrene sine i vår. Men kanskje er dyret ditt ennå flinkere?

Seervideo: Katt som åpner dører

Seervideo: Birøkteren Anker

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller