NRK Meny
Normal

Hør alle finalistene.

Hvilken av årets låter likte du best? Her kan du få et gjenhør med din favoritt, og alle de andre sangene.

Under finner du lenker til alle de knallsterke låtene som ble presentert av årets finalister i MGPjr. Som om ikke dette var nok; nå kan du også se korte presentasjoner av artistene på video .

 

Hør Kristin - "Katt og Mus"

Hør Real Five -"Kolbotn"

Hør Martin og Johannes -"Når vi blir berømt"

Hør Celine -"Bæstevænna"

Hør Angels-"Vi hopper og vi spretter"

Hør Føniks -"Den Fineste"

Hør Susanne -"Ingen vei"

Hør 3SP -"Vibira"

Hør Ivan -"Drømmedama"

 

 

 

 

 

babyer med hodetelefoner, mp3, lyd, headset.

Musikkinteresserte unge forbereder seg til MGPjr 2007.

Foto: Joe Klamar / Scanpix/AFP

Kulturstrøm

  • Fant ukjent Stanley Kubrick-manus

    Et Stanley Kubrick-manus de fleste trodde ikke fantes er funnet. «Burning Secret» er en filmatisering av en novelle av Stefan Zweig, skriver The Guardian. Manuset er skrevet i 1956 sammen med forfatteren Calder Willingham, og ble funnet av en filmprofessor ved Bangoor-universitetet, Nathan Abrams. – Alle trodde dette var tapt, jeg kunne ikke tro det da jeg fant det. Kubrick-fans har visst at han ville skrive dette manuset men ingen visste at han gjorde det ferdig, sier Abrams til avisen. Les mer om Kubrick hos NRK Filmpolitiet.

    Stanley Kubrick
    Foto: AP/Scanpix
  • "Pariserne" på Lillehammer

    Per Krogh var blant Matisse-elevene som levde det livlige bohemliv i Paris, men han tjenestegjorde også som skiskoldat for Frankrike under den 1.verdenskrig. I utstillingen "Pariserne" på Lillehammer kunstmuseum vises Krohgs kunst fra Paris sammen med flere andre norske kunstnere som ble en del av Matisse-kretsen tidlig på 1900-tallet. Hør historien i Studio 2 i NRK P2: