Normal

Fikk Hollywood-kontrakt etter viral skrekkfilm

Den virale kortfilmen «Lights Out» skremte vettet av flere millioner. Svenskene som lagde den ble nedringt av Hollywood, og har nå fått lage en helaftens skrekkfilm.

Den korte spøkelsesfilmen «Lights Out» ble en viral verdenshit. Og tre år senere er kortfilmen nå utvidet til å bli en helaftens spillefilm.

Les anmeldelsen av filmen her

Har du også sett disse videoene fra NRK?

Det internasjonale plystremiljøet er samlet i Japan for å kåre verdens beste plystrer. 50 deltakere fra hele verden kjemper om å ta hjem vinnertroféet
Særinger? Nerder? Er Cosplay-folket bare rare eksentrikere eller handler det om mer enn det øyet ser?
Melania Trump blir beskyldt for å ha stjålet elementer fra talen Michelle Obama holdt i 2008. Her er de mest sammenfallende delene a talen lagt oppå hverandre.

Kulturstrøm

  • Europeisk pris til Johan Harstad

    Johan Harstad er tildelt den Europeiske litteraturprisen i Nederland for utgivelsen av romanen «Max, Mischa og Tetoffensiven», skriver Gyldendal forlag i en pressemelding. Prisen er på 10.000 Euro og kårer fjorårets beste moderne europeiske roman gitt ut i nederlandsk oversettelse. Det er første gang en norsk forfatter får prisen. Les Marta Norheims anmeldelse.

    Johan Harstad med ny bok
    Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
  • Danmarks radio skjærer ned

    Danmarks radio skal kutte om lag 400 stillinger og fjerne tre av tv-kanalene og to av radio-kanalene, skriver DR.no. Målet er å redusere kostnadene med 20 prosent over de neste fem år. Fra 2020 kan tv-kanalene DR3 og DR Ultra kun ses som streaming, mens DR2 og DR K blir slått sammen til en kanal med fokus på samfunn og kultur. Mediehuset planlegger ytterligere innsparinger om tre år.