Hopp til innhold

Er dette de nye rasene i Wow?

To nye raser blir å finne i den nye World of Warcraft-utvidinga som flere kilder nå forteller får navnet «Cataclysm».

Worgen og Goblins

Ser de slik ut? Worgen til venstre og Goblin til høyre.

Foto: Blizzard / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Nettstedet Wow.com hevder de har flere sentrale kilder hos Blizzard når de forteller at de har avdekket både navnet på den neste utvidelsen og de to nye spillbare rasene som vil komme.

Navnet World of Warcraft: Cataclysm har også blitt spådd som et sannsynlig navn av flere nettsteder de siste ukene. Noe som tyder på at Blizzard kan ha satt i gang det hele med vilje, med håp om å få litt ekstra viral markedsføring.

LES: Raimi lager Warcraft-film

LES: Gratis World of Warcraft?

Det er under to uker til BlizzCon, Blizzards egen spillmesse, går av stabelen, og det er ikke ventet at de vil lette på sløret før pressekonferansen på messen.

Om «Cataclysm» blir det endelige navnet, lover det godt for spillerne i Azeroth. Ordet betyr nemlig flom, oversvømmelse, syndflod, verdens undergang eller stor katastrofe i følge nettleksikonet Caplex.no .

Nye raser

Nettstedet hevder også å avsløre de to nye spillbare rasene som skal komme med utvidelsen.

World of Warcraft

Den forrige utvidelsespakka til World of Warcraft; Wrath of the Lich King.

Foto: THOMAS LOHNES / AFP

«The Horde» får en ny rase som likevel er godt kjent i Warcraft-universet; «Goblin». En liten rase med grønne skapninger, som ofte sees på som en motpart til gnomene. De ansees også som særdeles gode bankfolk, teknisk kompetente og er godt kjent med sprengstoff.

«Alliance» får en ny rase med et ulveaktig utseende med navn «Worgen». Denne rasen er ikke like kjent i det vanlige Warcraft-universet, men kanskje de er vanlige mennesker som har blitt utsatt for en forbannelse?

Hva tror du? Kommenter under.

LES: Avhengighet eller bare moro?

LES: - Her har jeg sittet i over fire år og råtnet vekk

Kulturstrøm