Den store vaktmesterduellen

Driftsleder i Tertitten borettslag, Roy Narvestad og selveste Vaktmester'n kjemper om hvem som er best. Hvem vil stå igjen som mester?

Driftsleder Roy Narvestad og Vaktmester'n kjemper en episk kamp for å se hvem som er best.

Kulturstrøm

 • Tyskland forbereder feiring

  Det bevilges 6 millioner Euro, alts 58 millioner norske kroner, til 250-årsmarkeringen av komponisten Beethovens fødeår i 2020. Det bekjentgjorde kulturministeren i Tyskland, Monika Grütters, skriver WDR. Over hele Tyskland skal det feires at det er 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født. Han ble gravlagt i Bonn i 1770.

  Ludvig van Beethoven
 • Droppar superheltserie med Jesus

  DC Comics droppar ein teikneserie om Jesus som kjem tilbake til Jorda for å samarbeide med superheltar. Grunnen til at serien blir droppa, er ein underskriftskampanje frå folk som meinte serien var blasfemisk.

 • Rekordpågang hos Datatilsynet

  Datatilsynet fikk inn nesten 930 flere avviksmeldinger i 2018 enn året før. Mange av dem kom etter at EUs nye personvernsreglene trådte i kraft i fjor sommer. Kommunikasjonsdirektør Janne Stang Dahl i Datatilsynet sier til E24 at sakene blant annet handler om feilsending av e-post, passord på avveie, datainnbrudd, feilaktig publisering av personopplysninger og tekniske feil. (NTB)