NRK Meny
Normal

Chris Brown forsøkt skutt på et utested

De antatte gjerningsmennene er pågrepet etter at Chris Brown (25) ble forsøkt skutt på et utested i Los Angeles natt til søndag. Tre personer ble skadet.

Chris Brown

FORSØKT SKUTT: Rapperen Chris Brown kom nylig ut av fengsel etter å ha blitt dømt for et overfall mot sangerinnen Rihanna, som var Browns tidligere kjæreste. Nå ble han forsøkt skutt på et utested i Hollywood.

Foto: KRIS CONNOR / Afp/NTB Scanpix

Marion "Suge" Knight

SKUTT: Marion «Suge» Knight grunnla Death Row Records, som dominerte hiphop-industrien etter at Dr. Dre ga ut albumet «The Chronic» i 1992. Knight har vært fengslet og ble også mistenkt for å være involvert i drapene på Tupac og Biggie Smalls.

Foto: TAMMIE ARROYO / AP/NTb Scanpix
Rihanna

X: Sangerinnen Rihanna er ekskjæresten til Chris Brown. Rapperen kom nettopp ut av fengsel etter å ha sittet inne for overfall mot Rihanna.

Foto: VALERY HACHE / Afp

Et vitne sier at skuddene var rettet mot Chris Brown, men at han ble ikke truffet, skriver den britiske avisa Daily Mail.

De antatte gjerningsmennene er pågrepet og politiet drev etterforskning på stedet gjennom natten, ifølge avisa.

Skyteepisoden fant sted i 1.30-tiden lokal tid, under artistens egen fest på en nattklubb i Hollywood, i forkant av MTVs Video Music Awards.

På festen var blant annet den canadiske artisten Justin Bieber, rapperen The Game og Black Eyed Peas-vokalisten Apple De Ap.

Ifølge TMZskal det også ha oppstått klammeri mellom The Games vakter og dørvakten på utestedet i forkant av skytingen. Grunnen skal være at The Game ble nektet inngang.

Platedirektør såret

En av de tre sårede er plateselskapsdirektør for Death Row Records, 49 år gamle Suge Knight. Han skal ha blitt skutt to ganger, ifølge avisa.

Knight kom seg ut av utestedet på egen hånd og ble fraktet med ambulanse til Cedar Sinai sykehus i byen.

Det er foreløpig uvisst om han er personen som er alvorlig såret, men ifølge nettstedet TMZ blir han operert for skadene på sykehuset.

Nylig løslatt

I 2009 ble Brown idømt fem års prøvetid i 2009, etter overfallet på sin daværende kjæreste Rihanna. I mars i år ble han satt i fengsel igjen, for å ha brutt betingelsene for prøveløslatelsen da han ble kastet ut fra et rehabiliteringssenter for sinnemestring.

I juni slapp rapperen, som nylig fikk diagnosen bipolar, på ny ut av fengsel.

Rapperen står også tiltalt for å ha slått til en mann i Washington DC i oktober i fjor.

(NTB/NRK)