NRK Meny
Normal

Chelsea-stjerner starter band

Didier Drogba og Florent Malouda, begge superstjerner på fotballbanen, starter band.

Didier Drogba og Florent Malouda

Didier Drogba (til høyre) og Florent Malouda har startet band.

Foto: MATT DUNHAM / AP

John Terry og Joe Cole

John Terry og Joe Cole skal også være aktuelle for det nye Chelsea-bandet.

Foto: IAN HODGSON / REUTERS

Spissen Drogba og midtbanespilleren Malouda skal visstnok også ha fått med seg forsvarer John Terry og midtbanespiller Joe Cole i prosjektet, som følge The Sun er på et tidlig stadium.

Alle fire spiller for Chelsea i Premier League.

Drogba på bass

Malouda skal være trommis i det nye bandet og har fått Drogba til å begynne å øve på en bass han i følge avisa har fått fra selveste Wyclef Jean.

- Vi er helt I starten av dette prosjektet, men vi forsøker å få til noe bra. Når vi er klare vil vi vise dere resultatet, sier Malouda til The Sun.

- John og Joe er de beste

Den franske vingen tror han skal få John Terry og Joe Cole til å trå til på vokalen for å bli like bra som deres favorittband Coldplay.

- Vi har noen gode sangere i garderoben, men John og Joe er de beste.

- Jeg var på Wembley for å se Coldplay og det er en av de beste konsertene jeg har vært på noensinne, forteller Malouda.

Har du et forslag til hva bandet bør hete?

Kulturstrøm

  • Bergman-bok gis ut etter ni år

    Biografien om Ingmar Bergman, skrevet av regissørens husholderske Anita Haglöf, gis ut – ni år etter at den opprinnelig planlagte utgivelsen ble stoppet. Boken, kalt «Jag var Ingmar Bergmans hushållerska», kommer i november, melder TT. Da den ble stoppet i 2009, var det fordi boken ble «for personlig» for Haglöf, som var den som valgte å stoppe utgivelsen. Men nå har husholdersken, som jobbet for filmregissøren i åtte år fra 1995, ombestemt seg og gir den ut likevel i Bergmanåret, der man feirer 100-årsjubileet for hans fødsel.

    FILES-SWEDEN-FILM-THEATRE
    Foto: BONNIERS HYLEN / AFP
  • Tons of Rock flytter

    Tons of Rock flytter fra Halden til Oslo. Det melder festivalledelsen i en pressemelding. Festivalen skal nå holdes på Ekebergsletta.