Chelsea-stjerner starter band

Didier Drogba og Florent Malouda, begge superstjerner på fotballbanen, starter band.

Didier Drogba og Florent Malouda

Didier Drogba (til høyre) og Florent Malouda har startet band.

Foto: MATT DUNHAM / AP

John Terry og Joe Cole

John Terry og Joe Cole skal også være aktuelle for det nye Chelsea-bandet.

Foto: IAN HODGSON / REUTERS

Spissen Drogba og midtbanespilleren Malouda skal visstnok også ha fått med seg forsvarer John Terry og midtbanespiller Joe Cole i prosjektet, som følge The Sun er på et tidlig stadium.

Alle fire spiller for Chelsea i Premier League.

Drogba på bass

Malouda skal være trommis i det nye bandet og har fått Drogba til å begynne å øve på en bass han i følge avisa har fått fra selveste Wyclef Jean.

- Vi er helt I starten av dette prosjektet, men vi forsøker å få til noe bra. Når vi er klare vil vi vise dere resultatet, sier Malouda til The Sun.

- John og Joe er de beste

Den franske vingen tror han skal få John Terry og Joe Cole til å trå til på vokalen for å bli like bra som deres favorittband Coldplay.

- Vi har noen gode sangere i garderoben, men John og Joe er de beste.

- Jeg var på Wembley for å se Coldplay og det er en av de beste konsertene jeg har vært på noensinne, forteller Malouda.

Har du et forslag til hva bandet bør hete?

Kulturstrøm

  • Hun har skrevet årets ungdomsbok

    Neda Alaei fra Moss fikk torsdag Uprisen for «Dette er ikke oss» i konkurranse med blant andre Trygve Skaug og Thomas Enger. Prisen arrangeres av Foreningen! les i samarbeid med Norsk Litteraturfestival og Den kulturelle skolesekken. Alaei har tidligere blitt tildelt Kulturdepartementets debutantpris og Bokbloggerprisen for samme bok. Hør forfatteren fortelle om boka i intervju med NRK Østfold: