NRK Meny
Normal

Bruce Springsteen lager kortfilm

Bruce Springsteen deler på Twitter at kortfilmen «Hunter of invisible game» får premiere på hans hjemmeside 9. juli.

Bruce Springsteen på Koengen i Bergen (2012)

KOMMER MED KORTFILM: 9. juli har «Hunter of invisible game». Her spiller Springteen på Koengen i Bergen, 2012.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Bruce Springsteen poster kortfilm

FILMPLAKAT: En mann som svinger en øks og en kortfilm med samme navn som en låt på Springsteens album High hopes.

Foto: Filmplakat

I går slapp The Boss nyheten på Twitter, og på nettsiden hans kan man lese at det kommer en kortfilm som er regissert av Thom Zimny og Springsteen selv.

Zimny har jobbet med artisten i mange år og laget en rekke videoer og dokumentarer om Bruce Springsteen, blant andre «The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town».

Samme tittel som låt

Tittelen «Hunter of invisible game» er ikke tilfeldig. Det er det samme navnet som en låt på Springsteens siste album, High Hopes.

Hva filmen handler om får vi ikke informasjon om, men det ryktes om at filmen kan være Springsteens debut som medregissør. Kanskje kan teksten i låten gi oss et hint om plottet i kortfilmen?

Slik så det ut da Bruce Springsteen (64) annonserte kortfilmen sin på Twitter:

Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

  • Fant ukjent Stanley Kubrick-manus

    Et Stanley Kubrick-manus de fleste trodde ikke fantes er funnet. «Burning Secret» er en filmatisering av en novelle av Stefan Zweig, skriver The Guardian. Manuset er skrevet i 1956 sammen med forfatteren Calder Willingham, og ble funnet av en filmprofessor ved Bangoor-universitetet, Nathan Abrams. – Alle trodde dette var tapt, jeg kunne ikke tro det da jeg fant det. Kubrick-fans har visst at han ville skrive dette manuset men ingen visste at han gjorde det ferdig, sier Abrams til avisen. Les mer om Kubrick hos NRK Filmpolitiet.

    Stanley Kubrick
    Foto: AP/Scanpix
  • "Pariserne" på Lillehammer

    Per Krogh var blant Matisse-elevene som levde det livlige bohemliv i Paris, men han tjenestegjorde også som skiskoldat for Frankrike under den 1.verdenskrig. I utstillingen "Pariserne" på Lillehammer kunstmuseum vises Krohgs kunst fra Paris sammen med flere andre norske kunstnere som ble en del av Matisse-kretsen tidlig på 1900-tallet. Hør historien i Studio 2 i NRK P2: