Hopp til innhold

Bruce Springsteen lager kortfilm

Bruce Springsteen deler på Twitter at kortfilmen «Hunter of invisible game» får premiere på hans hjemmeside 9. juli.

Bruce Springsteen på Koengen i Bergen (2012)

KOMMER MED KORTFILM: 9. juli har «Hunter of invisible game». Her spiller Springteen på Koengen i Bergen, 2012.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Bruce Springsteen poster kortfilm

FILMPLAKAT: En mann som svinger en øks og en kortfilm med samme navn som en låt på Springsteens album High hopes.

Foto: Filmplakat

I går slapp The Boss nyheten på Twitter, og på nettsiden hans kan man lese at det kommer en kortfilm som er regissert av Thom Zimny og Springsteen selv.

Zimny har jobbet med artisten i mange år og laget en rekke videoer og dokumentarer om Bruce Springsteen, blant andre «The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town».

Samme tittel som låt

Tittelen «Hunter of invisible game» er ikke tilfeldig. Det er det samme navnet som en låt på Springsteens siste album, High Hopes.

Hva filmen handler om får vi ikke informasjon om, men det ryktes om at filmen kan være Springsteens debut som medregissør. Kanskje kan teksten i låten gi oss et hint om plottet i kortfilmen?

Slik så det ut da Bruce Springsteen (64) annonserte kortfilmen sin på Twitter:

Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Pogues-bassist er død

  Darryl Hunt, bassist i punkbandet The Pogues, er død. Han ble 72 år gammel.

  Bandet skriver på Twitter at de er tristere enn ord kan uttrykke etter at Hunt døde i London mandag, skriver nyhetsbyrået PA.

  Hunt ble født i engelske Hampshire 4. mai 1950. Han ble en del av The Pogues i 1986 og var blant annet med på albumet «If I Should Fall From Grace», som inkluderer deres mest kjente låt, den moderne juleklassikeren «Fairytale of New York».

  Bassisten var en del av besetningen til og med det siste albumet «Pogue Mahone», som kom i 1996. Han er kreditert som låtskriver på en rekke sanger.

  (©NTB)

 • Vestli ny Tono-direktør

  Karl Vestli (53) blir ny administrerande direktør i Tono når Cato Strøm gir seg etter 33 år i stillinga, skriv Tono i ei pressemelding.

  Vestli kjem frå stillinga som divisjonsdirektør for strategi i Direktoratet for e-helse. Han har tidlegare jobba i Schibsted, Aftenposten og Dagens Næringsliv.